Prima pagină » Local » Bătaie fără precedent! Un bărbat din Iași a făcut prăpăd în sat. Și-a lovit vecinii cu o lopată și un topor – FOTO
Bătaie fără precedent! Un bărbat din Iași a făcut prăpăd în sat. Și-a lovit vecinii cu o lopată și un topor - FOTO

Bătaie fără precedent! Un bărbat din Iași a făcut prăpăd în sat. Și-a lovit vecinii cu o lopată și un topor – FOTO

03 oct. 2023, 02:00, 2 ,
Cosmina Puiu, în Local

Bătaie fără precedent. Un bărbat din Iași a făcut prăpăd în sat, după ce a ieșit cu o lopată și un topor în stradă și a început să își lovească vecinii

Momente de coșmar. Sebastian M., din comuna ieșeană Cristești, a constituit o scenă macabră. A ieșit cu o lopată și un topor în stradă și a început sa își lovească cu bestialitate toți vecinii pe care i-a văzut, fără a avea niciun conflict cu ei. Individul s-a ales cu un dosar penal

Un bărbat din Iași a făcut prăpăd în sat. Și-a lovit vecinii cu o lopată și un topor

În urma scenei de groază, două persoane au ajuns în stare gravă la spital. Una dintre ele a decedat și, conform raportului de expertiză medico-legală, moartea numitului a fost violentă, cauză a insuficienței cardio-respiratorii acute, urmare a unui traumatism toraco-abdominal cu fracturi costale, ruptură de splină, pe fondul unor tulburări de coagulare determinate de o ciroză hepatică cu splenomegalie și a unei intoxicații etanolice acute.

Leziunile au putut fi produse în data de 13.08.2022, în momentul în care s-a produs incidentul, prin lovire cu corpuri contondente. Loviturile au fost foarte violente, iar după ce victima a căzut a sol a continuat să o lovească cu picioarele în zona abdominală. Intensitatea crescută a loviturilor asupra abdomenului victimei i-a afectat organele interne într-o manieră incompatibilă cu viața. Anterior acestui eveniment care a determinat moartea victimei, inculpatul l-a mai agresat tot din răzbunare.

„În data de 13.08.2022, în jurul orelor 14-15:00, inculpatul a ieșit în fața porții, unde l-a observat pe numitul, așezat pe o bancă, servind băuturi alcoolice. Din declarația martorei rezultă faptul că inculpatul a apucat victima din zona umerilor și a început să o lovească cu niște obiecte contondente. Aceasta a căzut în coate și genunchi, iar ulterior cu fața de beton, inculpatul continuând să o lovească”, au transmis anchetatorii.

Individul s-a ales cu o pedeapsă grea

Sebastian a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor și a fost condamnat la pedeapsa de 6 ani și 1 lună de închisoare. Inculpatul a fost obligat la plata sumei de 21.000 de lei, reprezentând daune materiale către părțile civile constituite în proces.

„Inculpatul a fost condamnat la pedeapsa cea mai grea, de 6 ani de închisoare, care a fost sporită cu o treime din cea de-a doua, fiind stabilită o pedeapsă finală de executat de 6 ani și 1 lună de închisoare”, au mai spus oamenii legii în legătură cu bărbatul care a făcut prăpăd în sat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *