Prima pagină » Local » Bătaie fără precedent la Iași! Trei bărbați au făcut prăpăd în sat. Și-au nenorocit vecinul în bătaie, iar mai apoi i-au distrus mașina
Bătaie fără precedent la Iași! Trei bărbați au făcut prăpăd în sat. Și-au nenorocit vecinul în bătaie, iar mai apoi i-au distrus mașina

Bătaie fără precedent la Iași! Trei bărbați au făcut prăpăd în sat. Și-au nenorocit vecinul în bătaie, iar mai apoi i-au distrus mașina

22 nov. 2023, 02:00, 3 ,
Cosmina Puiu, în Local

Bătaie fără precedent! Trei bărbați din Iași și-au nenorocit vecinul în bătaie, iar mai apoi i-au distrus mașina, fără să se gândească la consecințe. Agresorii au ajuns în fața instanței de judecată

Iulian Alexandru, Musca Ion și Andrei sunt cei trei bărbați care au crezut că își pot face dreptate singuri. L-au prins pe vecinul lor la înghesuială, i-au dat o bătaie soră cu moartea, iar mai apoi au trecut la mașină. Au distrus caroseria, lovind cu pumnii și picioarele.

Trei bărbați au făcut prăpăd în sat. Și-au nenorocit vecinul în bătaie, iar mai apoi i-au distrus mașina

În urmă cu ceva timp, cei trei bărbați, Iulian Alexandru, Musca Ion și Andrei, au vrut să demonstreze vecinului lor că ei își pot face dreptate singuri, iar din cauza unui conflict mai vechi l-au așteptat și când l-au prins într-un loc în care nu putea interveni nimeni au sărit la atac. Victima a ajuns la spital, suferind niște leziuni ce au necesitat 7-9 zile de îngrijiri medicale.

„În fapt, s-a reținut că, la data de 26.09.2022, cei trei inculpați l-au agresat fizic pe numitul, persoana vătămată suferind leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale, după care cei trei inculpați au lovit cu pumnii și picioarele autoturismul aparținând persoanei vătămate, distrugând mai multe elemente de caroserie”, au transmis judecătorii ieșeni.

Ce s-a întâmplat cu agresorii

Agresorii au fost trimiși în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și au fost condamnați la 1 an și 3 luni de închisoare. Ba mai mult, aceștia au fost obligați la plata daunelor morale și materiale, în valoare de 12.000 de lei.

„În baza art. 396 alin. 1, 2 C.pr.pen, condamnă pe inculpatul  la pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea faţă de persoana vătămată a infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art. 193, alin. 2 Cod penal, cu apl. art. 396 alin. 10 C.pr.pen. În temeiul art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul să plătească suma de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat în apel”, au mai adăugat anchetatorii.

Iată că trei bărbați au crezut că pot fi stăpâni în sat și și-au au nenorocit vecinul în bătaie, iar mai apoi i-au distrus mașina.

Comentarii
  • Doar 15 luni de detenție? ,,Biutiful”.

  • Politia sta si doarme, ba mai mult este in cardasie cu infractorii, dau mana cu acestia. La Murgeni, judetul Vaslui oamenii sunt terorizati de tigani, iar politia nu face nimic, nu ia nici o masura. Au ajuns oamenii ca nici macar nu mai fac sesizari la Pulitie deoarece acestia nu isi fac datoria, ba mai mult ii trimit sa se judece cu tiganii!! Le sparg locuintele, masinile, geamurile, magaziile le fura orataniile de prin gradina, iar pulitia nu face nimic, iau salariu degeaba!!!

  • Nu’i vor si pe vecinii mei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *