Prima pagină » Titlurile zilei » Bătaie de stradă lângă McDonald’s, la Gara Iași! Mai mulți tineri s-au tăiat cu cioburi și s-au lovit zeci de minute – FOTO

Bătaie de stradă lângă McDonald’s, la Gara Iași! Mai mulți tineri s-au tăiat cu cioburi și s-au lovit zeci de minute – FOTO

02 mai 2024, 02:00, 4 ,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Mai muți tineri s-au luat la bătaie în zona restaurantului McDonald’s, la Gara Iași. S-au lovit cu pumnii și picioarele și au spart un borcan, pentru a-și provoca răni mai grave. Zilele trecute, indivizii au fost condamnați

Bătaie în toată regula în zona Gării Iași. Mai mulți tineri s-au luat la ceartă, iar în câteva minute avea să degenereze totul. Cătălin Apostoae, Constantin Guță și Petrică Surdu stăteau de vorbă când au fost abordați de un individ, pe nume Silviu Felix Anton. Cel din urmă a început să-i înjure. Pentru a evita un eventual conflict, cei trei tineri au plecat de la McDonald’s spre CTP, dar au fost urmați de Silviu Anton Felix. În cele din urmă, individul care a căutat scandal a devenit victimă.

„În data de 12/13.04.2023, în jurul orei 01.30, inculpații se aflau împreună în dreptul stației de autobuz din zona restaurantului McDonalds, situat în apropierea gării. La un moment dat, de inculpați s-a apropiat persoana vătămată, aflată în stare de ebrietate, și a început să le adreseze injurii. Pentru a se îndepărta de persoana vătămată, inculpații au luat decizia de a traversa strada, spre sediul Companiei de Transport, însă persoana vătămată i-a urmat, iar conflictul s-a mutat inițial în stradă, unde persoana vătămată l-a lovit cu pumnul în zona feței pe un inculpat. Inculpatul a încercat la rândul său să o lovească pe persoana vătămată cu un obiect, fără a reuși, iar ulterior a traversat strada spre restaurantul McDonalds”, susțin anchetatorii.

Bătaia de lângă McDonald’s, de la Gara Iași, a fost înregistrată de camerele de supraveghere

La un moment dat, unul dintre cei tineri a spart un borcan, a luat un ciob și l-a tăiat pe Silviu Felix Anton.

„Inculpatul a spart un borcan de sticlă pe care îl avea asupra sa, iar cu un ciob i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură în zona urechii, iar ulterior inculpații au lovit-o pe persoana vătămată cu pumnii și picioarele până ce aceasta a căzut la sol. În timp ce persoana vătămată era la pământ, inculpatul s-a urcat asupra sa, i-a controlat buzunarele, de unde și-a însușit un telefon mobil, marca Iphone 11, precum și un portofel din care a scos suma de 20 de lei, pe care a păstrat-o, aruncând portofelul pe jos, în direcția în care se afla persoana vătămată. Ulterior, inculpații au plecat de la locul faptei”, au mai precizat anchetatorii.

Trebuie precizat faptul că victima a depus o plângere, iar polițiștii Secției 2 i-au identificat pe cei trei agresori în scurt timp. Au fost ajutați de camerele de supraveghere din zonă, care au înregistrat o parte din agresiune.

Cei trei indivizi au fost condamnați de magistrații de la Judecătoria Iași

Zilele trecute, cei trei indivizi au fost condamnați de magistrații de la Judecătoria Iași.

„Condamnă pe inculpatul Apostoae Cătălin la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Condamnă pe inculpatul Guță Constantin la pedeapsa de 4 (patru) ani și 6 (șase) luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Aplică inculpatului Surdu Petrică măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 6 (șase) luni, sub coordonarea Serviciului de Probațiune Iași, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Decizia magistraților nu este definitivă. Rămâne de văzut dacă indivizii implicați în bătaia de la McDonald’s, din zona Gării Iași, vor contesta.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *