Prima pagină » Titlurile zilei » Bătaie de joc marca Andreea Antonescu și Ștefan Manolache! A sunat la 112 să spună că iubitul o ține cu forța în casă, dar apoi a negat totul! – VIDEO
Bătaie de joc marca Andreea Antonescu și Ștefan Manolache! A sunat la 112 să spună că iubitul o ține cu forța în casă, dar apoi a negat totul! - VIDEO

Bătaie de joc marca Andreea Antonescu și Ștefan Manolache! A sunat la 112 să spună că iubitul o ține cu forța în casă, dar apoi a negat totul! – VIDEO

21 feb. 2020, 04:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Circ ieftin la Iași după ce Andreea Antonescu și iubitul său, Ștefan Manolache, au pus Poliția pe jar. Joi, puțin după ora 00:00, Antonescu a sunat la 112 de pe telefonul lui Manolache și a cerut ajutor, însă, ulterior a negat că ar fi avut vreo problemă și a dat vina pe un copil

Andreea Antonescu, fosta membră a trupei Andre, și iubitul său, Ștefan Manolache, au fost vedetele nopții trecute. Ambii au fost căutați de polițiști, după ce Antonescu a sunat la 112 și a cerut ajutor. Ceea ce s-a întâmplat la Iași este o adevărată bătaie de joc la adresa polițiștilor. Motivul? Doar Antonescu și Manolache îl știu. Mulți ar spune că între cei doi chiar a existat o ceartă, însă mai mulți spun că totul a fost o strategie de marketing la care a fost părtașă fără voie Poliția Iași. Cum stau de fapt lucrurile? Miercuri noapte, la 00:30, Antonescu apela serviciul unic de urgențe 112 și cerea ajutor spunând că iubitul ei nu o lasă să plece din casă. Nu a dat prea multe informații și a închis apelul. Atunci, pentru polițiștii din Iași a început o cursă contracronometru. Practic, o femeie avea nevoie imediată de ajutor.

Ore întregi pe drumuri

Ce a urmat pare mai degrabă un joc prostesc. Telefonul de pe care a sunat Antonescu era al iubitului său, a lui Manolache. Ulterior, aparatul a fost închis. Astfel, polițiștii au început să caute acul în carul cu fân. Oamenii legii au apelat la metode specifice pentru a localiza apelantul. Fiind închis, telefonul nu a fost ușor de localizat. Totuși, polițiștii au adunat suficiente detalii încât să afle că Andreea Antonescu se afla cu fiul lui Mircea Manolache. Au luat inclusiv legătura cu acesta pentru a afla unde se află fiul și „nora” lui. Oamenii legii au reușit într-un final să ajungă la Antonescu. Atât ea, cât și Ștefan Manolache se aflau într-un apartament în complexul rezidențial Exclusive Rezidence. Mai exista însă o problemă. Care era blocul și care era apartamentul. Polițiștii au discutat cu paznicul complexului, însă acesta le-a spus că nu a auzit gălăgie. Era și greu să audă ceva, având în vedere distanța la care se afla.

De ce a mințit?

La un moment dat, Antonescu și Manolache au fost găsiți. Când polițiștii au luat-o la întrebări pe Andreea Antonescu, aceasta a spus că nu a sunat, însă ulterior și-a adus aminte. Polițiștii ieșeni au sancționat-o cu 4.000 de lei pentru că a apelat fără motiv la 112. Ieri, Andreea Antonescu a postat un videoclip prin care explica ce s-a întâmplat la Iași. Ea a negat că a sunat la 112 și a mințit fără pic de obraz, bătându-și joc practic de polițiștii care au căutat-o ore întregi. Ieri, în media a apărut o înregistrare cu apelul pe care Antonescu l-ar fi efectuat la 112. Se aude clar cum Andreea cere ajutor și îi spune lui Ștefan să o lase să plece. Practic, înregistrarea cu apelul și declarațiile sale se bat cap în cap.

A scăpat ieftin

Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei de către polițiști. Reprezentanții IPJ Iași au precizat că atât Antonescu, cât și Manolache prezentau halenă alcoolică.

„În jurul orei 00:30, am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Cei doi emanau halenă alcoolică”, a precizat Beatrice Romanescu, purtătoare de cuvânt al IPJ Iași.

O familie cu probleme

Ștefan Manolache este fiul controversatului politician Mircea Manolache. De numele acestuia se leagă numeroase scandaluri.
În urmă cu câțiva ani, Ștefan Manolache s-a ales cu o condamnare de un an de închisoare cu suspendare, după ce în 2014 a provocat panică pe străzile din Iași. Mai precis, fiul patronului de la Parma a amenințat în trafic un taximetrist, totul pornind de la o presupusă înjurătură. Pentru că amenințarea să fie cât mai credibilă, a folosit un pistol cu bile. În urma conflictului spontan, Răzvan l-a urmărit pe taximetrist pe străzile din oraș. Văzând că este urmărit, taximetristul a oprit și a folosit un spray lacrimogen.
În replică, Ștefan Manolache a tras de mai multe ori cu pistolul, nimerindu-l pe taximetrist în zona pieptului. Procurorii au încercat să obțină un mandat de arestare, dar judecătorii au decis că acesta poate fi judecat în libertate.

„Prințișorul taxiurilor” a fost implicat într-o serie de dosare cât se poate de serioase, de natură penală, unele chiar instrumentate de DIICOT, adică în sfera criminalității organizate. Mai exact, el a fost cercetat într-un dosar care implica substanțele interzise, Ștefan Manolache fiind, până în primăvara acestui an, sub control judiciar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024