Prima pagină » National » Bătaie cu topoare între două clanuri de rromi în Timiș
Bătaie cu topoare între două clanuri de rromi în Timiș

Bătaie cu topoare între două clanuri de rromi în Timiș

11 feb. 2022, 11:08,
în National

Pe o stradă din Lujos s-au petrecut scene reprobabile. Două clanuri de rromi s-au bătut în mijlocul străzii cu topoarele şi bâtele. Poliţiştii au intervenit de urgență şi au identificat toate persoanele care au fost implicate în acest incident, șase dintre ei fiind deja reținuți.

Scene de această gravitate nu sunt necunoscut în Timiș unde de-a lungul timpului au mai fost înregistrate bătăi. Unele bătăi au pornit de la un conflict dintre angajaţii unei firme, pe când altele au pornit de la câteva neînţelegeri dintre migranți.

Bătaie cu topoare între două clanuri de rromi în Timiș

Pe o stradă din Lugoj, judeţul Timiș, a izbucnit un scandal între două clanuri de rromi. Aceștia s-au bătut în mijlocul zilei cu bâte și topoare. În urma incidentului au fost reținute șase persoane pentru 24 de ore. Ca urmare a scandalului, un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost rănit şi a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutor de specialitate.

„În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, polițiștii au reușit identificarea acestora, fiind vorba despre 6 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani. 4 dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar ceilalți doi au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, transmit reprezentanții IPJ Timiș, potrivit tion.ro.

Momentan nu s-a identificat cauza exactă a conflictului, dar unele surse indică faptul că cele două clanuri au legături de rudenie și că scandalul a pornit de la unele neînţelegeri mai vechi.

 

Conflicte mari în județul Timiș, interlopii bat polițiști, angajații se bat între ei

În ultima perioadă judeţul Timiş a ţinut prima pagină a ziarelor din perspectiva unor conflicte.Ultimul conflict care a stârnit rumoare în spaţiul public s-a produs în urmă cu doar câteva zile într-o parcare din Timișoara. Un poliţist care a intervenit pentru a aplana un conflict a fost lovit cu pumnul în figură de un cunoscut interlop local. Asta nu e tot, omul legii era flancat de incă patru colegi care au asistat impasibili la întreaga situație.

Un al incident s-a produs în 2021 când mai mulţi angajaţi de la o firmă au început să se bată în mijlocul străzii. Conform celor de la tion.ro, se pare că bătăușii sunt angajaţi în cadrul Continental Timișoara. Aceștia ar fi avut mai multe neînţelegeri la locul de muncă și s-au gândit că ideal ar fi să se răfuiască în mijlocul străzii. Oamenii legii spun că luptătorii SAS Timiș au fost nevoiţi să intervină la ora 23 şi au aplanat conflictul imobilizându-i pe cei implicaţi.

În pofida bătăii cu topoare între două clanuri de rromi din Timiș, județul este constant ”gazda” unor astfel de scene provocate și de străini. Vorbim despre migranții care stau în special în Timișoara și care deseori sunt autorii unor scene reprobabile. De exemplu în aprilie 2021 ca urmare a unui conflict spontan în care au fost implicați două grupări de migranți a fost înregistrat decesul unui tânăr. Situația prezentată anterior a fost chiar și pe masa autorităților centrale care pare că nu au luat nicio măsură pentru a preveni astfel de lucruri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *