Prima pagină » Actualitate » Bătaie ca-n filme între trei adolescente, în Teleorman. De la ce a pornit tot scandalul
Bătaie ca-n filme între trei adolescente, în Teleorman. De la ce a pornit tot scandalul

Bătaie ca-n filme între trei adolescente, în Teleorman. De la ce a pornit tot scandalul

12 iul. 2022, 22:32,
BZI.ro, în Actualitate

Bătaie cu pumni și picioare într-o comună din Teleorman. În seara zilei de 10 iulie, în jurul orei 22:00, trei adolescente s-au încăierat într-un parc din localitatea Orbeasca, Teleorman. În cadrul altercației, fetele au ajuns să se lovească cu pumnii și picioarele și s-au târât pe asfalt una pe cealaltă. Poliția s-a autosesizat și a fost deschis un dosar penal, după ce imaginile au ajuns pe platformele online.

Bătaia ca-n filme s-a petrecut duminică seara, într-un parc din comuna Orbeasca și se pare că totul ar fi pornit din cauza geloziei. Aparent, două dintre acestea s-au luat la ceartă pe motiv că amândouă sunt îndrăgostite de același băiat. De la ceartă la bătaie nu a mai fost decât un pas, iar cearta a degenerat într-o bătaie în toată regula, cele trei fete au ajuns chiar să se lovească cu pumnii și picioarele. Ulterior, s-au târât una pe cealaltă pe asfalt. Întreaga scenă a fost filmată și postată pe rețelele de socializare.

Fetele s-au ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe

Imaginile au ajuns pe platformele online și au fost văzute și de către polițiștii din cadrul Poliției Alexandria, care s-au sesizat din oficiu şi au început verificările în acest caz. Cele trei fete au putut fi identificate apoi, pe baza imaginilor. Ele au vârste cuprinse între 13 şi 16 ani și sunt din localitatea Orbeasca şi din Capitală.

În urma scandalului, fetele au ajuns la poliție și s-au ales și cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

”Poliţia judeţeană Teleorman cercetează acum cazul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent”, transmite IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *