Prima pagină » Local » Bătaie ca în filmele de groază! Un tânăr din comuna Răducăneni a aruncat un copil de numai 6 ani într-un pârâu: „M-a înjurat” – FOTO
Bătaie ca în filmele de groază! Un tânăr din comuna Răducăneni a aruncat un copil de numai 6 ani într-un pârâu: „M-a înjurat” – FOTO

Bătaie ca în filmele de groază! Un tânăr din comuna Răducăneni a aruncat un copil de numai 6 ani într-un pârâu: „M-a înjurat” – FOTO

12 mai 2023, 02:00, 3 ,
Cosmina Puiu în Local

Bătaie ca în filmele de groază. Un tânăr în vârstă de 22 de ani din comuna ieșeană Răducăneni a aruncat un copil de numai 6 ani într-un pârâu pentru că l-ar fi înjurat. Pe fir au intrat polițiștii care au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe

Momente de coșmar într-o familie din comuna ieșeană Răducăneni. Adrian Grigore Petrea și fratele său, Gabriel Vlad, erau în drumul din fața casei, unde mai erau și doi minori, în vârsta de 6, respectiv 16 ani, care se jucau. Adrian a vrut să le predea o lecție de „șmecherie” și i-a dat cu palma peste cap copilului de 6 ani, care a ripostat, înjurându-l. Apoi a pornit războiul. Adrian Grigore Petrea l-a luat pe sus și l-a aruncat într-un pârâu, cauzându-i leziuni grave.

Un tânăr din comuna Răducăneni a aruncat un copil de numai 6 ani într-un pârâu

În urmă cu puțin timp, Adrian Grigore Petrea și fratele său, Gabriel Vlad, au vrut să le arate vecinilor mai mici că sunt șefii din sat. Din păcate, totul a degenerat și un minor în vârstă de numai 6 ani a ajuns aruncat într-un pârâu. S-a dat alarma în sat. La fața locului au ajuns polițiștii care au efectuat verificări, dar și o ambulanță ce a transportat micuțul la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași. Ulterior, a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu”.

„În jurul orei 10:30, minorul în vârstă de 6 ani se juca împreună cu alți copii în fața casei surorii sale mai mari, inculpatul în vârstă de 22 de ani, vecin cu membrii familiei, aflându-se și el în zona respectivă. La un moment dat, acesta i-a dat cu palma peste cap minorului, care i-a răspuns urât, iar, ulterior, inculpatul l-a apucat pe minor de corp și l-a aruncat într-un pârâu, provocându-i suferințe fizice. S-a precizat că inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei, arătând că, fără niciun motiv, minorul l-a înjurat în mod repetat și, văzând că acesta nu se liniștește și îl tot înjură, l-a apucat de corp și, de nervi, l-a aruncat lângă un pârâu, lângă apă”, au declarat judecătorii ieșeni.

Ce pedeapsă au primit indivizii

Indivizii au scăpat ca prin urechile acului, deoarece părinții minorului și-au retras plângerea și s-a încheiat procesul împotriva celor doi făptași. Ba mai mult, a fost o înțelegere între ei, în mod neoficial.

„În temeiul art. 396, alin. 6, C. proc. pen., raportat la art. 16, alin. 1, lit. g), C. proc. pen., încetează procesul penal privind pe inculpatul trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, prev. de art. 193, alin. 1, C. pen., ca urmare a retragerii plângerii prealabile”, au mai spus judecătorii în legătură cu tânărul care a aruncat un copil de 6 ani într-un pârâu.

Comentarii
  • Aia din Raducaneni sunt alta specie (catolici) si au mentalitatea din evul mediu.

  • Foarte multi copii injura ca niste birjari. Mi se pare socant sa aud o injuratura ca la usa cortului de o voce de copil inocent 🫤 Ce fac parintii? De ce vor odrasle daca nu au de gand sa ii educe?

  • Cam dese agresiunile in Raducaneni….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`