Prima pagină » Local » Bătaie ca în filme, la Iași. Un bărbat a fost „tocat” într-un bar din Totoești până a leșinat, iar mai apoi a fost stropit cu suc, să-și revină
Bătaie ca în filme, la Iași. Un bărbat a fost „tocat” într-un bar din Totoești până a leșinat, iar mai apoi a fost stropit cu suc, să-și revină

Bătaie ca în filme, la Iași. Un bărbat a fost „tocat” într-un bar din Totoești până a leșinat, iar mai apoi a fost stropit cu suc, să-și revină

04 sept. 2024, 02:00,
Dragoș SAVIN în Local

A fost bătaie ca în filme într-un bar din Totoești, Iași. Un bărbat a fost lovit până și-a pierdut cunoștința, iar mai apoi a fost stropit cu suc, să-și revină. Zilele trecute, cei 3 indivizi au fost condamnați la închisoare

Un bărbat din comuna Erbiceni a trecut, milimetric, pe lângă moarte după ce a fost bătut de trei indivizi într-un bar din satul Totoești. Bărbatul a primit lovitură după lovitură până și-a pierdut cunoștința. Ca să-și revină, a fost stropit cu suc chiar de către cei care l-au lovit. De această poveste au auzit și oamenii legii, iar o anchetă a fost deschisă.

„În data de 14.05.2024, în jurul orei 22:20, în timp ce se afla în fața barului, urmare a unui conflict verbal, persoana vătămată, Grigore Mihai, a fost lovită, în mod repetat, cu pumnii și picioarele în zona corpului de inculpații Malacoci Iulian și Malacoci Marius Costel. Fiind într-o stare de inconștiență ca urmare a agresiunii suferite, persoana vătămată, Grigore Mihai, a fost ridicat de la nivelul solului de inculpații Malacoci Iulian și Malacoci Marius Costel, care l-au aruncat în interiorul atelajului hipo, condus de către numitul Lupu Ilie, fiind transportat din fața barului, din Totoești, județul Iași, până în apropiere de locuința inculpatului Malacoci Iulian”, au precizat anchetatorii.

Bătut cu biciul și stropit cu suc, să-și revină

De parcă nu era suficient, victima a fost bătută și cu un bici, când se afla în căruță.

„În apropiere de locuința inculpatului Malacoci Iulian, persoana vătămată a fost stropită cu suc pe față pentru a-și reveni, iar ulterior, ca urmare a unui alt conflict, persoana vătămată a fost lovită de inculpatul Lupu Ilie cu biciul, de aproximativ trei-patru ori în zona mâinilor, picioarelor și a corpului”, au mai precizat anchetatorii.

După incident, cei trei indivizi au fost reținuți, iar mai apoi, plasați sub control judiciar. Zilele trecute au ajuns în fața judecătorilor pentru a afla ce pedeapsă vor primi.

Bătaie ca în filme într-un bar din Totoești, județul Iași

După bătaia soră cu moartea pe care i-au aplicat-o lui Mihai Grigore, cei trei indivizi au fost pedepsiți de judecători.

„Condamnă pe inculpatul L. I. pentru săvârșirea infracțiunilor «lovire sau alte violențe» la pedeapsa închisorii de un an și șase luni. În baza art. 91 alin. 1 lit. a-d Cod penal, se dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, stabilită prin prezenta sentință penală, în sarcina inculpatului, pe durata unei perioade de doi ani. Condamnă pe inculpatul M. I. pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe la pedeapsa închisorii de doi ani și două luni. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, stabilită prin prezenta sentință penală în sarcina inculpatului, pe durata unei perioade de trei ani. Condamnă pe inculpatul M. M. C. pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe la pedeapsa închisorii de un an și șase luni. Se dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, stabilită prin prezenta sentință penală în sarcina inculpatului, pe durata unei perioade de doi ani, ce constituie termen de supraveghere”, au decis judecătorii ieșeni.

Dacă nu se vor abține și vor continua să facă scandal, cei trei indivizi riscă să ajungă după gratii. A fost bătaie ca în filme într-un bar din Totoești, județul Iași, iar în urma acesteia, trei bărbați au fost condamnați la închisoare cu suspendare.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024