Prima pagină » International » Bat clopotele de nuntă la Hollywood. Starul din „Joker” a confirmat zvonurile

Bat clopotele de nuntă la Hollywood. Starul din „Joker” a confirmat zvonurile

02 oct. 2024, 16:00,
Simona Ciobanu în International

Fanii din mediul online cred că starul din „Joker” s-ar fi căsătorit cu partenera sa de lungă durată, după ce acesta s-a referit la ea drept „soția mea” în episodul de duminică, 29 septembrie, al podcastului „Talk Easy with Sam Fragoso”.

În timp ce povestea cum și-a pregătit discursul de la Oscarurile din 2020, actorul a menționat că și-a conceput discursul în timp ce „vorbea cu mama și soția mea”.

Mai târziu, în același episod, Phoenix a confirmat că Mara este „soția” despre care vorbea.

„Rooney a zis: «Asta ar trebui să spui!»”, a povestit el.

De-a lungul interviului cu Fragoso, Phoenix nu a oferit detalii suplimentare despre statutul său marital. Un reprezentant al actorului nu a oferit încă un comentariu la solicitarea publicației Page Six.

 

Joaquin Phoenix, starul din „Joker”, ar fi renunțat la burlăcie

Cei doi s-au cunoscut în 2012 în timp ce lucrau împreună la filmul „Her” al lui Spike Jonze, dar au început relația câțiva ani mai târziu, în timpul filmărilor pentru „Maria Magdalena”. Apoi, în 2019, s-au logodit.

„Este singura fată pe care am căutat-o vreodată pe internet”, a spus Phoenix într-un interviu rar din 2019 pentru Vanity Fair.

„Am fost doar prieteni, prieteni prin e-mail. Nu am făcut așa ceva niciodată. Nu am mai căutat vreodată o fată online.”

În 2020, cei doi și-au întâmpinat primul copil, un fiu pe care l-au numit River, în amintirea fratelui decedat al actorului, River Phoenix, care a murit în 1993, la vârsta de 23 de ani din cauza unei supradoze de droguri.

Mara a dezvăluit în februarie, la cea de-a 74-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, că ea și Phoenix așteaptă al doilea copil, arătându-și burtica de gravidă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`