Prima pagină » Actualitate » Bat clopote de nuntă pentru Loredana Chivu! „Am primit inelul!”

Bat clopote de nuntă pentru Loredana Chivu! „Am primit inelul!”

20 iun. 2024, 07:59,
în Actualitate

Bat clopote de nuntă pentru Loredana Chivu! Focoasa blondină a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Sorin Niculescu. Cei doi sunt pregătiți pentru pasul cel mare. Loredana multe planuri împreună cu Sorin, iubitul ei, în ceea ce privește relația dintre ei.

Bat clopote de nuntă pentru Loredana Chivu

Loredana Chivu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Sorin Niculescu, fostul soț al Andei Adam. Vedeta a mărturisit, recent, că a primit deja inelul de logodnă din partea partenerului ei. După perioada grea prin care a trecut cu fostul partener, Dani Leș, blondina și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele altcuiva.

De câteva luni, fosta asistentă a lui Dan Capatos formează un cuplu cu Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam și tatăl fetiție sale.

Chiar dacă alege să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, Loredana Chivu se declară fericită și împlinită. Blondina mărturisește că relația dintre ea și Sorin, a evoluat frumos și nu simte nevoia de validare.

„Lucrurile sunt din ce în ce mai frumoase între mine și Sorin și nu simt nevoia de afișare a relației mele, mai ales că sunt fericită, iar atunci când sunt fericită într-o relație, consider că e mai bine să țin pentru mine. Important este ce se întâmplă când suntem noi doi și nu am nevoie de validare pentru lucrul acesta”, a declarat Loredana Chivu.

Ultima perioadă a fost pentru focoasa blondină una destul de tumultoasă. Cu toate acestea, Sorin nu a dat înapoi, ba mai mult i-a fost alături blondine „la bine și la rău”, după cum spune chiar fosta asistentă a lui Dan Capatos.

„Când doi oameni se iubesc cu adevărat, este foarte valabilă vorba aceea: la bine și la râu. În cazul nostru chiar am trecut prin multe situații grele, iar acest lucru nu a făcut decât să ne întărească relația”, a mai spus Loredana.

Ce planuri au împreună

Loredana Chivu mărturisește că are multe planuri împreună cu Sorin, iubitul ei, în ceea ce privește relația dintre ei. Mai mult, blondina a primit și inelul. Cei doi și-au cunoscut reciproc familiile, iar mama blondinei este extrem de fericită pentru fiica ei.

„Noi avem foarte multe planuri legate de relația noastră. Am primit si inelul din partea lui, lucrurile sunt destul de serioase. Ne înțelegem din ce în ce mai bine. Ne-am cunoscut reciproc familiile. Mama mea este fericită atunci când eu sunt fericită. Orice părinte se bucură atunci când copilul lui este liniștit și fericit alături de cineva”, a menționat blondina.

La finalul anului 2018, actualul iubit al Loredanei Chivu a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Constanța la trei ani de închisoare cu suspendare, pe durata unui termen de încercare de șase ani. Sorin Niculescu a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii anticorupție. La acea vreme, fostul soț al Andei Adam a fost acuzat că a falsificat carduri bancare împreună cu patru bărbați.

Și Loredana Chivu a trecut printr-o perioadă foarte grea, după despărțirea de Dani Leș. Acesta din urmă a susținut că fosta asistentă TV îi este datoare și astfel a reușit, în instanță, să îi pună poprire pe conturile bancare. Totodată, a formulat o cerere pentru a-i scoate la licitație locuința de jumătate de milion de euro. Ulterior, apartamentul a fost „devalizat”.

Acum, bat clopote de nuntă pentru Loredana Chivu, ce a primit inelul de logodnă de la iubitul ei Sorin Niculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`