Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bassam Dabbas, acuzat că a înjurat o domnișoară în trafic! Totul a fost filmat! Poliția s-a sesizat

Bassam Dabbas, acuzat că a înjurat o domnișoară în trafic! Totul a fost filmat! Poliția s-a sesizat

14 sept. 2024, 10:20,
în Cancan ultimă oră

Un nou scandal în showbiz! Bassam Dabbas a fost acuzat că a înjurat și agresat o domnișoară în trafic! Imaginile au ajuns în atenția tuturor și au stârnit o mulțime de reacții. Poliția s-a autosesizat îna cest sens.

Bassam Dabbas a ajuns în mijlocul unui scandal de proporții! Totul a fost filmat, iar imaginile au fost făcute publice! Acuzațiile la adresa hairstylist-ului sunt grave, fiind vorba inclusiv desore agresiune!

Bassam Dabbas a fost implicat într-un scandal cu o șoferiță în trafic

Hairstylist-ul a fost filmat în timp ce se afla la volan și avea un dialog acid cu o altă persoană. Acesta a fost acuzat că a înjurat-o și a agresat-o, aruncând cu o sticlă în mașina ei. Cele două autoturisme se aflau paralel, de două benzi de circulație diferite.

Un prieten, cu care se afla Bassam Dabbas în acel moment, a coborât din mașină și a fost acuzat că a încercat să deschidă ușa. În imagini se observă că între aceștia au existat tensiuni, iar schimbul de replici a fost acid.

Totul s-ar fi întâmplat din cauză că șoferița nu i-ar fi dat prioritate hairstylist-ului. Imaginile au fost făcute publice și au făcut înconjurul Internetului, stârnind o mulțime de reacții.

Poliția s-a autosesizat

După ce imaginile au fost făcute publice, poliția s-a autosesizat în acest caz și urmează să facă cercetări. De asemenea, și șoferița ar fi făcut sesizare la poliție după incidentul de care a avut parte în trafic.

”În urma imaginilor apărute în spaţiul public, ce fac referire la un incident în trafic, Serviciul Informare şi Relaţii Publice este abilitat să comunice următoarele:

Poliţiştii Capitalei s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări pentru a se stabili situaţia de fapt şi împrejurările în care a avut loc evenimentul.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, 12 septembrie 2024, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că i-ar fi fost proferate injurii în trafic, de către doi bărbaţi, pe o stradă din Sectorul 4. Astfel, în urma verificărilor specifice vor fi luate măsurile legale care se impun”, a transmis Poliția Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *