Prima pagină » Actualitate » Băsescu, lui Orban: Dacă PNL pierde alegerile te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu
Băsescu, lui Orban: Dacă PNL pierde alegerile te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu

Băsescu, lui Orban: Dacă PNL pierde alegerile te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu

20 sept. 2020, 10:57,
în Actualitate

Traian Băsescu crede că Alianța PNL – USR-PLUS este pe punctul de a pierde alegerile în Capitală și consideră că acest eventual eșec s-ar putea produce din cauza faptului că PMP a fost scos din alianță.

Băsescu susține că dacă Nicuşor Dan ar fi un tânăr, l-ar compătimi pentru naivitate, dar pentru că la 51 de ani a acceptat ”compromisul sulfuros” al eliminării PMP din alianţa care îl susţinea la Primăria Capitalei, este primul vinovat, în condiţiile în care PMP l-a propus şi impus ca şi candidat al dreptei.

”În cursul zilei de sâmbătă, liderii USR şi PNL, Barna şi Orban, l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs, pe însuşi Nicuşor Dan. Nenorociţii i-au legat de gât un carton mare pe care au desenat nişte cifre, au scris sub ele SONDAJ falsificând realitatea momentului.

Să faci asta în ziua în care casele de sondaje îşi fac calibrarea şi toate partidele importante află intenţia de vot a momentului este o mare prostie”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu consideră că este realmente ”o dramă politică” faptul că reprezentantul PNL şi USR ”este pe punctul de a pierde alegerile” în favoarea Gabrielei Firea și afirmă că dacă acest lucru se va întâmpla, el îl va lăsa pe Ludovic Orban fără serviciu la Palatul Victoria.

”Barna şi Orban l-au vândut pe Nicuşor Dan înainte de începerea campaniei, când, în ultima clipă au scos din alianţă PMP care ar fi garantat victoria dreptei, la fel cum de un an asigură guvernului Orban menţinerea la guvernare blocând moţiunile de cenzură.

Aşa cum arată sondajele azi, Nicuşor Dan, PNL şi USR – PLUS pierd Capitala. Sper să nu am dreptate, dar dacă va fi aşa dragă Orban Ludovic, eu te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu”, a mai spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu îi solicită lui Nicușor Dan să spună care a fost prețul înţelegerii cu un dezvoltator imobliar: Îl aștept până mâine

Traian Băsescu lansează o solicitare şoc. Candidatul PMP pentru Primăria Generală a Capitalei i-a solicitat lui Nicușor Dan, în cadrul unei emisiuni, să spună care a fost prețul întâlnirii cu șeful unui dezvoltator imobiliar.

Traian Băsescu a afirmat faptul că Nicușor Dan a avut o întâlnire dubioasă și foarte suspectă cu șeful unui dezvoltator imobiliar cu care politicianul şi candidatul USR-PNL pentru Primăria Capitalei, se judecă în istanță.

Traian Băsescu îi dă un termen limită lui Nicușor Dan pentru a lămuri situaţia

Băsescu i-a dat termen limită până mâine seară (nr. vineri, 18 septembrie 2020) pentru ca Nicușor Dan să spună care a fost prețul înțelegerii cu șeful unui dezvoltator imobiliar:

„Vreau să ne spună Nicușor Dan, până mâine seară, când l-a vizitat pe directorul de la One Properties și care a fost prețul înțelegerii. Cum s-au înțeles ca Nicușor Dan să-și retragă acțiunea? Îi dau termen până mâine seară”, a declarat Traian Băsescu. Întrebat ce va face dacă Nicușor Dan nu răspunde, Traian Băsescu a declarat: „Îl mai întrebăm o dată”.

Potrivit presei centrale, în iulie 2019 instanța a dat câștiga de cauză One United Properties într-un proces intentat de Nicusor Dan (prin Asociaţia Salvaţi Bucureştiul şi Asociaţia SOS Oraşul) care solicitase suspendarea lucrărilor la proiectul imobiliar One Floreasca City.

Traian Băsescu, ceartă în direct cu Gabriela Firea

Replici incendiare în direct, intre Traian Băsescu şi Gabriela Firea. Totul s-a produs în direct, la un post de televiziune. Fostul preşedinte o acuză pe Gabriela Firea că este coruptă pana în măduva oaselor. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a intervenit în direct, iar de aici a pornit un scandal în toată regula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *