Prima pagină » Local » Bârlădean condamnat la închisoare după ce și-a înjunghiat soția! Bărbatul s-a înarmat cu un cuțit și a atacat-o în propria casă
Bârlădean condamnat la închisoare după ce și-a înjunghiat soția! Bărbatul s-a înarmat cu un cuțit și a atacat-o în propria casă

Bârlădean condamnat la închisoare după ce și-a înjunghiat soția! Bărbatul s-a înarmat cu un cuțit și a atacat-o în propria casă

04 ian. 2023, 02:00,
Andreea Timofte, în Local

Un bârlădean din județul Vaslui a fost condamnat la un an și trei luni de închisoare cu executare după ce și-a înjunghiat soția cu un cuțit. Bărbatul, fermier de profesie, a intrat brusc în locuința femeii și a atacat-o în zona abdominală. Individul ar fi distrus anterior ușa și geamul proprietății, iar victima s-ar fi refugiat în dormitor

Povestea a început la data 12.08.2021, în jurul orei 11:00. În timp ce se afla în casa soției, agresorul a lovit-o de mai multe ori pe aceasta, folosind un cuţit. În cele din urmă, bărbatul i-a cauzat leziuni fizice care au necesitat un număr de 64-65 de zile îngrijiri medicale pentru vindecare, întrunind elementele constitutive ale infracțiunii de violență în familie. Se pare că vasluianul ar fi intrat în mod ilegal în casa soției sale, fiind înarmat cu un cuțit.

Și-a înjunghiat soția cu un cuțit

Scene de violență extremă au avut loc în Bârlad, județul Vaslui. În dimineața zilei de 12.08.2021, un bărbat s-a înarmat cu un cuțit și a pătruns fără drept în curtea imobilului aparținând soției, unde a forțat ușile locuinței și a pătruns în bucătărie, după care, cu scopul de a o lovi, a distrus ușa și geamul de acces, context în care mai multe bucăți de sticlă au căzut peste membrele inferioare ale femeii, rănind-o.

„Scoțând cuțitul pe care-l avea asupra sa, inculpatul a atacat-o pe persoana vătămată. În urma unor discuții contradictorii a înjunghiat-o în zona abdominală, fapt care i-a cauzat o sângerare abundentă și a determinat-o pe aceasta să revină în bucătărie pentru a-și aplica o compresă. Cu această ocazie, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a soției sale, inculpatul i-a aplicat femeii noi lovituri cu cuțitul în zona toracală, la nivelul brațelor și al pieptului, iar în momentul în care a revenit la domiciliu i-a adresat acestuia amenințări cu moartea, interzicându-i să intre în curte”, menționau anchetatorii.

Potrivit raportului de expertiză medico-legală nr. 301/E, emis la data de 12.08.2021 de Serviciul Județean de Medicină Legală, persoanei vătămate i-au fost cauzate multiple leziuni traumatice de tipul plăgilor tăiate la nivelul hemitoracelui drept anterior, al glandei mamare, al antebrațului stâng și în regiunea externă a brațului drept, cu secțiune și pareză de nerv radial drept, fiindu-i necesare 64-65 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Ulterior, individul a fost condamnat la un an și trei luni de închisoare cu executare, decizia fiind definitivă.

Femeie din Iași, atacată cu sapa de propriul iubit

În edițiile anterioare, reporterii BZI au prezentat un caz similar. O femeie din județul Iași a trecut prin clipe de groază, fiind atacată cu sapa de propriul iubit. În urma incidentului de o violență extremă, victima a ajuns la spital. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Dinu Iacob la șapte ani de temniță pentru tentativă de omor.

„Instanța admite în parte acțiunea formulată de partea civilă R.M. și îl obligă pe inculpatul Dinu Iacob să îi plătească părții civile, cu titlul de daune morale, echivalentul în lei al sumei de 7.000 de euro. Respinge cererea părții civile R.M., având ca obiect obligarea inculpatului la plata daunelor materiale.

Confiscă de la inculpatul Dinu Iacob sapa folosită la săvârșirea infracțiunii”, afirmau magistrații ieșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *