Prima pagină » National » Bărbatul din Suceava care și-a bătut fiul a făcut primele declarații
Bărbatul din Suceava care și-a bătut fiul a făcut primele declarații

Bărbatul din Suceava care și-a bătut fiul a făcut primele declarații

11 feb. 2021, 11:23,
BZI.ro, în National

Bărbatul din Suceava care a fost filmat atunci când și-a bătut fiul cu bestialitate a făcut primele declarații despre incident. Acesta a fost eliberat de poliție în cursul serii de ieri. La înfiorătoarea scenă a participat și mama micuțului însă nu a intervenit pentru a-l scăpa din ghearele agresorului.

Cei doi părinți risca acum să fie decăzuți din drepturile părintești, după ce imaginile au apărut pe internet și au revoltat sute de mii de oameni.

Primele declarații ale bărbatului din Suceava care și-a bătut fiul cu bestialitate

Tatăl băiețelului susține că regretă enorm acest eveniment, iar motivul pe care îl invoca ar fi fost comportamentul pe care micuțul l-a avut la școală. După ce cadrele dedicatice au spus că micuțul nu învață și nu este cuminte la ore, bărbatul i-a aplicat acestuia o corecție din cauza căreia riscă să piardă tutela.

„Din cauza presiunilor exercitate de către cineva, respectiv, doamna învăţătoare, doamna director, doamna asistentă care este în cadrul primăriei.

Îmi spuneau că copilul nu învaţă, că nu ascultă, că-i obraznic şi am clacat. Pe baza nervozităţii. Cu toate că nu trebuia să fac. Acum îmi dau şi eu seama”, a declarat tatăl din Suceava care a fost filmat în timp ce-și bătea fiul.

„Mama, cât a fost el în puşcărie, a lăsat copiii de capul lor, nu i-a instruit, nu i-a învăţat nimic, i-a lăsat numai pe drumuri”, spune o rudă.

„Ea nu trebuia să facă copii, ei au făcut copii pentru bani, pentru alocaţii’ ’, a spus și fratele bărbatului din Suceava.

Mama minorului va fi și ea evaluată de psihologi, după ce specialiștii au rămas șocați de lipsa ei de reacție la ceea ce se întâmpla cu fiul chiar în fața ochilor ei.

“Ceva nu este în regulă cu această mamă, având în vedere că a asistat pasivă la această demonstraţie de forţă şi am rugat colegii de la Centru de Prevenire a Violenţei să evalueze psihologic mama,” a declarat Nicoleta Daneliuc, purtător de cuvânt DGASPC Suceava.

Tatăl care și-a bătut fiul cu bestialitate fusese condamnat pentru viol!

Conform datelor existente şi care au ieşit la iveală după mediatizarea întregului caz, bărbatul domiciliat în judeţul Suceava nu este străîn de nerespectarea legilor. Acesta a fost condamnat la închisoare cu executare după ce, potrivit procesului de la acea vreme acesta şi-ar fi violat fiica vitregă.

Bărbatul a stat 8 ani la închisoarea de unde a fost eliberat în anul 2019. Acum, conform autorităţilor locale, bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru violente şi riscă să stea în spatele gratiilor câțiva ani. Între timp, mama copilului agresat le-a spus autorităţilor că nu îşi mai aduce aminte de filmare şi refuză să depună plângere la poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *