Prima pagină » International » Bărbatul care a lăsat două valize cu rămășițe umane pe un pod din Bristol a fost prins de polițiști
Bărbatul care a lăsat două valize cu rămășițe umane pe un pod din Bristol a fost prins de polițiști

Bărbatul care a lăsat două valize cu rămășițe umane pe un pod din Bristol a fost prins de polițiști

14 iul. 2024, 16:40,
BZI.ro, în International

Poliția din Marea Britanie a arestat un bărbat în vârstă de 34 de ani bănuit că a lăsat două valize cu rămășițe umane pe un pod din Bristol. Identificarea şi prinderea individului a fost parte a unei operațiuni comune între Londra și poliția locală, transmite CNN.

Bărbatul a fost arestat la Bristol și dus la audieri la primele ore ale zilei de sâmbătă, a anunțat Poliția Metropolitană din Londra, într-un comunicat.

În acest moment, poliția nu caută pe nimeni altcineva în legătură cu incidentul, se mai arată în comunicat.

Arestarea de sâmbătă a fost salutată ca o „dezvoltare semnificativă” în ancheta poliției de către comisarul adjunct Andy Valentine.

Investigațiile sunt în desfășurare de când valizele cu rămășițe umane au fost găsite miercuri pe faimosul pod din Bristol, la aproximativ 160 de kilometri vest de capitală.

Ofițerii au spus că se cunoaște identitatea celor două victime, dar „identificarea oficială urmează să aibă loc”, au spus ei.

Acum Poliția încearcă să localizeze și să informeze rudele apropiate celor două victime. Poliția a găsit apoi rămășițe umane într-un apartament din vestul Londrei despre care cred că sunt legate de părți ale corpului găsite pe podul din Bristol.

Podul suspendat Clifton din Bristol este unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din oraș. Este un pod istoric, proiectat de inginerul victorian Isambard Kingdom Brunel, care traversează Avon Gorge și face parte din peisajul distinctiv al orașului Bristol din Anglia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *