Prima pagină » Local » Bărbatul care a fost lovit de mașină la Răducăneni a decedat. A traversat strada neregulamentar
Bărbatul care a fost lovit de mașină la Răducăneni a decedat. A traversat strada neregulamentar

Bărbatul care a fost lovit de mașină la Răducăneni a decedat. A traversat strada neregulamentar

28 iun. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Bărbatul care a fost lovit de un autoturism la Răducăneni a decedat. Acesta se angajase neregulamentar în traversarea străzii și a fost izbit în plin. A fost transportat cu elicopterul SMURD la spital, dar leziunile pe care le-a suferit au fost mult prea grave

Bărbatul care a fost lovit de mașină la Răducăneni a decedat pe patul de spital. Avea 55 de ani, dar s-a angajat în traversarea străzii neregulamentar.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii ieșeni au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești, ce a avut loc pe raza comunei Răducăneni. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un autoturism ar fi acroșat un pieton care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii.

În urma impactului, pietonul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași după producerea accidentului.

Între timp, încadrarea a fost schimbată din vătămare corporală în ucidere din culpă.

Bărbatul care a fost lovit de mașină la Răducăneni a fost una dintre multele victime ale accidentelor rutiere

În ultima perioadă, accidentele parcă s-au ținut lanț la Iași. Zilele trecute, o adolescentă a ajuns în stare gravă pe patul de spital după un alt eveniment rutier. Totul avea să se petreacă în comuna ieșeană Bivolari. Acolo, o femeie care conducea un autoturism a virat la stânga fără să semnalizeze, din câte se pare. Mașina aflat în spatele ei a frânat brusc, iar o a treia nu a mai fost oprită și a intrat în coliziune.

Culmea, autoturismul condus de femeia care a virat la stânga nu a fost implicat în accident. Șoferița și-a continuat deplasarea în timp ce în urma ei a rămas dezastrul. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim ajutor. Din cele două autoturisme au rezultat patru victime, însă doar două au avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost vorba despre un adolescent în vârstă de 14 ani și despre o adolescentă de 12 ani.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii ieșeni au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești, ce a avut loc pe DN 24 C, în localitatea Bivolari. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între două autoturisme a avut loc o coliziune.

În urma impactului, două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Rămâne de văzut ce vor stabili polițiștii în cazul bărbatului care a fost lovit de mașină la Răducăneni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *