Prima pagină » Stiri si curiozitati » Bărbatul balanță – Care sunt trăsăturile de caracter ale acestuia și cu ce zodii este compatibil

Bărbatul balanță – Care sunt trăsăturile de caracter ale acestuia și cu ce zodii este compatibil

21 feb. 2022, 09:49,
în Stiri si curiozitati

De cele mai multe ori, bărbatul balanță este considerat cel mai carismatic și care are cel mai mult șarm dintre toate zodiile. Acest nativ poate suci mințile oamenilor și le poate fura inimile destul de ușor. Deși are această abilitate, nu trebuie să ne lăsăm pradă sentimentelor pentru că aceștia se pot dovedi a nu fi tocmai de încredere atunci când vine vorba de planul amoros.

Bărbatul balanță – Trăsături de caracter

Balanța reprezintă o zodie de aer, iar acest lucru îi conferă, din prima, anumite caracteristici specifice. Zodiile de aer sunt în general mai gânditoare decât alți nativi ai zodiacului. Putem spune că aceștia sunt persoane inteligente și care se bazează foarte mult pe logică. Balanțele au parte de o gândire, mai degrabă, analitică. Acest lucru îi poate transforma în niște prieteni de nădejde atunci când vine vorba de rezolvarea unui mister sau a unei dileme.

Nativii din zodia balanță sunt, în mare parte, persoane foarte calme care își urmează propriul echilibru. Este destul de greu să le perturbi liniștea interioară, dar atunci când se întâmplă trebuie să fiți pregătiți de furtună. Aceștia se pot transforma total atunci când sunt nervoși, încât aproape că sunt de nerecunoscut.

balanta zodie

Balanța reprezintă o zodie de aer

De asemenea, bărbatul cu zodia în balanță are tendința de a fugi de responsabilități. Acest lucru se poate datora faptului că analizează atât de mult orice situație. Pe deasupra, acesta își dorește să facă pe plac tuturor persoanelor din jur, de aceea este rezervat în luarea unor decizii sau în a-și susține răspicat unele opinii. Acesta va încerca mereu să aplaneze conflicte sau să se țină cât mai departe de ele. Tocmai din această cauză, balanța are mult succes pe plan social și are foarte mulți prieteni și/sau admiratori.

Acest nativ este și un romantic incurabil. Balanța are chiar și abilitatea de a ieși din friendzone (poate fi tradusă direct prin „zona de prietenie”). Acesta are talentul de a cuceri partenerul dorit prin tot felul de activități sau daruri romantice.

ilustratie balanta

De asemenea, bărbatul cu zodia în balanță are tendința de a fugi de responsabilități

Compatibilitate balanță – Cu ce zodii se potrivește bărbatul balanță

Zodiile de aer au o chimie interesantă și pot trăi o poveste de dragoste frumoasă, însă nu pentru mult timp. Acestea nu se pricep întotdeauna la comunicarea pe plan amoros și nu sunt buni în a-și exprima cu adevărat sentimentele. Acest lucru poate dăuna foarte mult unei relații pe termen lung.

Totuși, una dintre cele mai perfecte relații (la suprafață, cel puțin) este cea dintre nativul balanță și nativul gemeni. Ambele zodii de aer, dețin aceeași pasiune pentru viața socială și se pricep la fel de bine să facă pe plac celor din jur. Cei doi se vor bucura de atenție și admirație, exact ceea ce caută bărbatul din zodia balanță.

ilustratie balanta

Zodiile de aer au o chimie interesantă și pot trăi o poveste de dragoste frumoasă

Însă, acest cuplu va avea parte și de dificultăți. Gemenii sunt mai spontani din fire, iar balanța are nevoie să se gândească de cel puțin două ori înainte de a lua o decizie. De asemenea, balanțele se atașează mult mai tare, pe când gemenii au nevoie și de spațiul lor personal, ocazional.

Pe de altă parte, o altă relație frumoasă se poate înfiripa între balanță și berbec. Putem spune că între cei doi are loc chiar o dragoste la prima vedere. Deși explozivă la început, pe parcurs aceasta se poate deteriora. Cele două semne zodiacale sunt aproape opuse. Au în comun viața socială și atracția față de bani, însă pe plan sentimental pot întâlni dificultăți. Berbecul tinde spre independență, în timp ce nativul din zodia balanță își dorește chiar contrariul.

Așadar, bărbatul balanță este un nativ care are mult succes pe plan social și atrage multe persoane prin personalitatea lor carismatică.

relatie cu zodia balanta ilustratie

O altă relație frumoasă se poate înfiripa între balanță și berbec


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *