Prima pagină » Local » Bărbatul atacat de câini, în comuna Rediu, și-a scos certificat medico-legal. „Am mers și la Poliția Animalelor”

Bărbatul atacat de câini, în comuna Rediu, și-a scos certificat medico-legal. „Am mers și la Poliția Animalelor”

21 mart. 2023, 02:00, 11 ,
Alexandra MAISNER în Local

În comuna ieșeană Rediu, câinii fără stăpân fac legea pe ulițele localității. Oamenilor le este frică să mai iasă din casă

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost atacat de 9 câini fără stăpân, în timp ce se deplasa pe bicicletă, spre casă, în cursul serii de sâmbătă, 18 februarie 2023, în comuna ieșeană Rediu. Acesta a publicat informațiile privind incidentul și pe o platformă de socializare. În cursul zilei de ieri, Mihai Blagoci a făcut demersurile necesare pentru eliberarea unui certificat medico-legal.

În același timp, acesta a depus o declarație cu privire la incident și la Poliția Animalelor, sperând ca prin acest demers să se găsească măcar acum o soluție. În comuna ieșeană Rediu, problema câinilor fără stăpân devine din ce în ce mai pregnantă, iar primăria pare să nu facă niciun demers în acest sens.

Certificat medico lecal

Bărbatul atacat de câini și-a scos certificate medico-legal

Într-o comună din Iași, câinii fără stăpân fac legea

Primaria comunei Rediu

Aleșii comunei Rediu par depășiți de situație

În comuna ieșeană Rediu, câinii fără stăpân fac legea. Oamenii sunt revoltați de faptul că primăria nu face niciun demers în acest sens. Mai mult decât atât, se pare că animalele sunt din ce în ce mai multe și mai prezente pe străzile din localitate.

„Câinii sunt foarte agresivi, ți-e și frică să mai ieși din casă, umblă în haită și, dacă treci pe lângă ei, încep să latre și vin spre tine să te muște”, a transmis un localnic din zonă.

În același timp, amintim faptul că Mihai Blagoci, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost atacat de 9 câini fără stăpân, în seara de sâmbătă, 18 februarie 2023.

„Am fost astăzi și mi-am scos certificat medico-legal, am fost și la Poliția Animalelor, am scris acolo o declarație, mă voi duce și la primărie. Nu e posibil așa ceva, să nu poți merge pe stradă din cauza câinilor fără stăpân. Sunt mai mulți oameni în zonă care îi hrănesc. Câinii trebuie adunați înainte să se întâmple o nenorocire”, a precizat bărbatul atacat.

Amintim faptul că seara de sâmbătă se putea transforma în una de coșmar pentru Mihai Blagoci, părintele unei fetițe de 3 ani din comuna Rediu. Acesta se deplasa cu bicicleta, spre casă, pe o stradă din comuna ieșeană Rediu, când a fost atacat de mai mulți câini fără stăpân.

Acesta a căzut de pe bicicletă, suferind mai multe leziuni. Bărbatul a publicat detaliile incidentului și imagini concludente cu rănile suferite inclusiv pe profilul său de pe o platformă de socializare. Precizăm faptul că primarul comunei, Ciprian Grosu, a transmis reporterilor BZI faptul că va oferi un răspuns oficial, în scris, cu privire la problema câinilor fără stăpân din localitatea pe care o conduce.

Caini fara stapan

Oamenii sunt revoltați din cauza înmulțirii numărului câinilor fără stăpân din Rediu

O haită păzea munții de gunoaie din comuna Rediu

Ciprian Grosu, primar Rediu

Ciprian Grosu, primarul comunei ieșene Rediu a transmis faptul că va reveni cu un punct de vedere oficial

Recent, reporterii BZI au semnalat mai multe probleme din comuna ieșeană Rediu. Mai exact, spre finalul lunii ianuarie 2023, într-o zonă din localitate au apărut munți de gunoaie, iar localnicii înotau printre deșeuri. Aceștia au mărturisit că problema persistă de câteva luni, iar autoritățile n-au făcut nimic.

Ba mai mult, unul dintre săteni și-a luat inima-n dinți și a vizitat zona, unde a remarcat o haită de câini ce trăiesc în niște cuști special amenajate. Practic, localnicii au sesizat faptul că acei câini fără stăpân ar fi fost plasați pentru a masca neregulile din acea zonă. Astfel, problema câinilor fără stăpân este una deosebit de gravă în zonă. Oamenii sunt revoltați de incapacitatea primăriei de a face față acestei situații.

Bărbatul atacat de 9 câini fără stăpân din comuna Rediu luptă pentru a-și face dreptate. Acesta a mers la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi eliberat un certificat medico-legal. Mai mult decât atât, acesta a depus și o declarație la Poliția Animalelor din Iași.

Comentarii
  • Sunteți jalnici!…da mai ales pampalau’ asta de pe bicicleta..

  • Ne mănâncă cainii !!!
    Primăria cand pune otrava ?

  • Homo neanderthales

    Mihăiță, te-a f*** in cur fratele mai mare atâta timp că nu mai poți sta corect pe bicla când vii de la partide cu băieții?

  • Socant! Un labagiu gay își scoate certificat medico legal pt o julituri. Știrea ploii. Ziaru ploii.

  • Politia animalelor egal niste jeguri si scursuri! Daca nu iei cainii, amenda! Daca ii iei, amenda iar si dosar penal, ca o sa gaseasca ei un motiv ca nu i.ai luat „legal” si ca i.ai maltratat!!

  • Scursura de „ziarist”. Aia e Primaria Rediu din judetul Galati. Nu e cine stie ce, dar ar vrea Grosu asa sediu.

  • Mai putica, care bărbat? Te-ai lovit la degetel cât făceai prostioare pe sub banca? Lasa câinii in pace că tu ești frustrat că nu ți-a crescut bărbăția!

  • Votati acest primar destoinic si in 2024!

  • Si ce vina are primarul daca cetatenii si locuitorii satelor nu stiu sa-si tina patrupedele in ograda ? Sau ce vina are Grosu daca lumea face monte de aiurea intre caini si dupa aia ii lasa liberi prin sat ? O mare vina o au si ciobanii care nu au un gram de educatie. Pe mine m-au atacat doi caini, din cauza vecinilor ca nu stiau sa-i tina legat, in cusca sau in tarc. Apropo, primarul este de vina ca respiram, este ?

  • Vor fi mereu câini în comuna ptr că țăranul nu sterilizează și aruncă animalele din curte, e un robinet care va curge mereu. Singura soluție e aplicarea legii sterilizarii din poarta in poartă.

  • Ungur Mikaela

    Solutia e sa il castram pe Grosu! Din cauza lui se inmultesc cainii. El este zoofilul, cel care iubeste catelele in calduri 😂🤣😃

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
30 septembrie 2024
30 septembrie 2024