Prima pagină » Actualitate » Bărbatul accidentat pe aerodromul Clinceni s-a stins din viață la spital. Medicii au încercat din răsputeri să îl salveze
Bărbatul accidentat pe aerodromul Clinceni s-a stins din viață la spital. Medicii au încercat din răsputeri să îl salveze

Bărbatul accidentat pe aerodromul Clinceni s-a stins din viață la spital. Medicii au încercat din răsputeri să îl salveze

30 iun. 2024, 20:40,
BZI.ro, în Actualitate

Incidentul de pe Aerodromul Clinceni s-a sfârșit tragic. Bărbatul care a suferit un accident grav la aterizarea cu parașuta a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca dar, în ciuda eforturilor salvatorilor, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani efectua un zbor de agrement iar, la aterizarea cu parașuta ar fi efectuat un viraj aproape de sol, care s-a dovedit a-i fi fatal.

Alertați de apelul la 112, salvatorii au intervenit și au chemat un elicopter SMURD pentru a-l transporta la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

Conform salvatorilor, în momentul în care a fost urcat în elicopter, bărbatul era intubat și se zbătea între viață și moarte, aflându-se în stare gravă cu traumatism cranio-cerebral.

Medicii au încercat toate manevrele de resuscitare, dar bărbatul nu a supraviețuit.

„În urma accidentului în care un parașutist a căzut la aterizare pe pista Aerodromului Clinceni, facem următoarele precizări:

Pacientul a ajuns, la prânz, într-o stare extrem de gravă, la Spitalul Clinic de Urgență București cu un elicopter SMURD.

A fost preluat imediat de o echipă medicală multidisciplinară, care a încercat manevrele de stabilizare. În ciuda tuturor eforturilor făcute, pacientul a intrat în stop cardio-respirator și, din păcate, la ora 13:47 a fost înregistrat decesul acestuia.

Ne exprimăm regretul față de acest tragic accident și transmitem sincere condoleanțe familiei și apropiaților. Suntem alături de ei în aceste momente dificile”, a transmis Spitalul Clinic de Urgență București intr-un comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *