Prima pagină » Lifestyle » Dragoste » Barbatii nu stiu sa stimuleze clitorisul unei femei
Barbatii nu stiu sa stimuleze clitorisul unei femei

Barbatii nu stiu sa stimuleze clitorisul unei femei

09 aug. 2010, 01:44,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:1797;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Barbatii scerd ca orice atingere a clitorisului, fie cu mana, fie cu limba, le excita pe femei. De multe ori insa ei nu stiu ca acst lucru este total fals.
Sunt insa femei – foarte multe – care nu pot avea orgasm prin penetrare vaginala decat daca sunt stimulate si clitoridian. Asadar, cum poti afla ce ii place partenerei tale? Las-o sa te ghideze. Iar daca nu o face deja, cere-i sa te invete.
Barbatii care isi considera ego-ul afectat atunci cand partenera le ofera directive, ar trebui sa isi schimbe atitudinea. Pentru ca sunt cele mai bune sfaturi gratis pe care le pot primi!

Fiecare femeie cu mofturile ei

De parca nu ar fi deajuns, barbatii fac presupuneri despre ceea ce isi doreste femeia de langa ei, bazandu-se pe ceea ce au observat ca le place si altor femei. Dar, repetam, nu toate femeile sunt la fel.
E adevarat, in timp se contureaza o anumita maturitate sexuala, dar ceea ce functioneaza in cazul uneia nu inseamna ca va functiona in cazul tuturor femeilor. Iar acest lucru nu este valabil numai in sfera sexualitatii, ci si in sfera relationala.

Cucereste-i clitorisul

Multi barbati incep sa stimuleze clitorisul cu limba cu intentia de a-si excita partenera. Din pacate, efectul este de cele mai multe ori exact opus. Limba ta va deveni uscata, precum si vaginul ei pentru ca multor femei nu le place sa le fie stimulat clitorisul cu limba inainte sa fie excitate. Ba mai mult, nu numai ca nu o excita, dar chiar o fac sa ii treaca orice chef. Cum te ocupi de problema asta?
Recomandarea este sa o stimulezi cu buzele pline, calde, cu miscari in zig-zag. Clitorisului ii place sa fie supt usor cu buzele. Ii place si presiunea, dar nu cea izolata a limbii. De fapt, poate ar fi mai bine daca ii vei stimula mai intai organul ei cel mai erogen – pielea. Saruta-o, mangaie-o, linge-o, apoi deseneaza un cerc mare in jurul clitorisului, dar nu il atinge pana cand ea literalmente nu te implora. In acel moment, poti sa incepi sa-l stimulezi.
Oricum, vei castiga mai multa experienta daca vei testa aceste lucruri in practica si iti vei urmari partenera pentru a vedea ce o excita. Poate ca vrea sa iti spuna, dar ii este teama ca s-ar putea sa te faca sa te simti ca un amant prost daca iti corecteaza actiunile.
Si totusi, in loc sa te indrepti direct spre clitorisul ei, petrece putin timp rasfatandu-i labiile. Sunt atat de multe lucruri pe care le poti face in aceasta zona! Cand esti pe calea cea buna, fii sigur, partenera ta iti va da in mod cert un semn sa-ti arate ca e pregatita pentru mai mult.
Simte-te liber sa experimentezi, variaza locul, presiunea exercitata, viteza, dar cand descoperi o miscare care o umple de placere, ramai “pe pozitii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *