Prima pagină » International » Bărbaţii atrăgători au imunitate ridicată împotriva Covid-19. Ce arată un studiu publicat în SUA

Bărbaţii atrăgători au imunitate ridicată împotriva Covid-19. Ce arată un studiu publicat în SUA

23 feb. 2022, 14:07,
BZI.ro, în International

Un grup de cercetători de la Texas Christian University a constatat că bărbaţii atrăgători au imunitatea ridicată împotriva Covid-19. Deci, dacă te-a ocolit Covid-ul, eşti doar mai frumos decât cei care s-au îmbolnăvit.

Cercetătorii au făcut fotografii şi analize de sânge a 79 de femei şi 80 de bărbaţi. Unui număr de 492 de voluntari i-a fost dat să se uite la fotografii şi să spună dacă participanţii li se par frumoşi. Femeile au spus că sunt atrăgători bărbaţii caora le-au ieşit analizele de imunitate bună. Iar bărbaţii au spus că sunt frumoase şi femeile cu imunitate mare şi cele cu imunitate scăzută.

barbat ce rupe cu mana un bilet pe care scrie covid-19

Cercetătorii au mai adăugat că oamenii asociază frumusețea cu sănătatea și, bineînţeles, persoanele pe care le considerăm atrăgătoare pot reprezenta potențiali parteneri de viață

Bărbaţii atrăgători au imunitate ridicată împotriva Covid-19

Teoria testată de cercetătorii de la Texas Christian University, cum că bărbaţii atrăgători au imunitate ridicată împotriva Covid-19, a avut ca subiecţi un număr de 79 de femei și 80 de bărbați. Cercetarea a constat în analizarea pozelor făcute acestora de către un număr de aproape 500 de oameni.

Rezultatul a constat în faptul că femeile au spus că sunt atrăgători bărbații cărora le-au ieșit analize de imunitate bună, în timp ce bărbații au spus că sunt frumoase și femeile cu imunitate scăzută, dar și cele cu imunitate mare.

Prin acest studiu s-a arătat, de fapt, că acele persoane mai atrăgătoare aveau în sânge o componentă care le creștea imunitatea. Cercetătorii au mai adăugat că oamenii asociază frumusețea cu sănătatea și, bineînţeles, persoanele pe care le considerăm atrăgătoare pot reprezenta potențiali parteneri de viață.

„Caracteristici precum pielea curată şi limpede, pomeții proeminenți, ochii strălucitori și buzele pline și roșii au fost considerate atractive de-a lungul istoriei umane înregistrate”, se arată în lucrarea publicată.

De asemenea, o fată simetrică a fost dovedită în mod constant ca fiind favorabilă în cercetare. Studiul a demonstrat că cei mai atrăgători participanţi au avut factori clari de imunitate mai bună în analizele lor de sânge.

Spre exemplu, au avut niveluri mai ridicate de fagocitoză , anume „procesul prin care anumite celule albe din sânge ingerează particule străine” , ceea ce este util pentru combaterea bolilor bacteriene.

tulpina de coronavirus

Prin acest studiu s-a arătat, de fapt, că acele persoane mai atrăgătoare aveau în sânge o componentă care le creștea imunitatea

Imunitatea persoanelor trecute prin boală, relativ mai mare față de a celor vaccinate

Un studiu publicat joi, 10 februarie 2022, la care au participat 432 de persoane, nu se axează doar pe cantitatea de anticorpi generaţi ci şi pe randamentul acestora. După luni întregi în care s-a monitorizat continuu starea pacienţilor, rezultatele obţinute au evidenţiat că, iniţial, atât numărul cât şi randamentul anticorpilor era superior celor generaţi de persoanele vaccinate cu ambele doze de vaccin Pfizer, decât cei ai persoanelor care trecuseră prin boală.

Conform specialiştilor care au făcut studiul, se pare că este important ca oamenii să facă a treia doză de vaccin Pfizer pentru a se putea proteja împotriva Omicron. Profesorul Leana Wen a declarat faptul că este o veste extrem de bună şi că avem speranțe că pandemia va trece cât de curând.

Scopul acestui studiu a avut ca scop stabilirea nivelului de protecţie diferenţiat împotriva Covid-19 între persoanele infectate în prealabil și cei vacinați.

Datorită studiului cel mai recent, cel al cercetătorilor  din cadrul Universității Texas Christian s-a adus la lumină o nouă perspectivă asupra infectărilor, aceștia constatând că bărbaţii atrăgători au imunitatea ridicată împotriva Covid-19.

unul din barbatii declarati cei mai atragatori din lume

Femeile au spus că sunt atrăgători bărbaţii caora le-au ieşit analizele de imunitate bună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *