Prima pagină » National » Bărbat urmărit naţional, prins de poliţiştii din Bucureşti cu ajutorul soţiei. Femeia îl reclamase pentru că venise să o bată
Bărbat urmărit naţional, prins de poliţiştii din Bucureşti cu ajutorul soţiei. Femeia îl reclamase pentru că venise să o bată

Bărbat urmărit naţional, prins de poliţiştii din Bucureşti cu ajutorul soţiei. Femeia îl reclamase pentru că venise să o bată

23 sept. 2022, 17:30,
în National

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, urmărit național, a fost prins în județul Prahova, de polițiștii din București. Capturarea acestuia s-a realizat abia după ce soția individului a anunțat oamenii legii că soțul a venit acasă și a agresat-o.

Acum, bărbatul de 47 de ani a fost încarcerat într-un penitenciar, în vederea executării pedepsei.

Bărbat urmărit internaţional, prins de poliţiştii din Bucureşti cu ajutorul soţiei

Un bărbat de 47 de ani, urmărit naţional a fost prins de polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, după ce l-au depistat joi, 22 septembrie, în județul Prahova.

Mai precis, Secția 15 Poliție a fost sesizată de soția bărbatului urmărit, o femeie, în vârstă de 47 de ani, care le-a spus oamenilor legii că soțul său a venit la ea acasă, unde a provocat distrugeri la nivelul ușii de acces în imobil, după care a agresat-o fizic.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 4 ani, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul rutier, mandatul fiind emis de către Judecătoria Cornetu, în data de 15 septembrie 2022. Totodată, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele bărbatului, cercetările fiind continuate de către polițiști din cadrul Secției 15 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere”, a transmis, vineri, 23 septembrie, Poliția Capitalei.

După ce au fost efectuate mai multe investigaţii, întrucât existau date și indicii că bărbatul ar fi părăsit municipiul București, deplasându-se pe raza județelor Vrancea, Brașov și Prahova, polițiștii au demarat activități specifice, în urma cărora polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au depistat pe acesta în județul Prahova, fiind blocat în trafic și imobilizat.

Ulterior depistării, bărbatul de 47 de ani a fost încarcerat într-un penitenciar, în vederea executării pedepsei.

De asemenea, amintim că un bărbat în vârstă de 21 de ani din municipiul Roman, căutat de autorităţile judiciare din Germania, a fost prins de poliţişti în localitatea Boghicea, judeţul Neamţ.

Bărbat căutat de poliție și găsit prin București

Într-un context asemănător, amintim un caz prezentat în edițiile trecute, în care reporterii Cotidianului BZI relatau cum un bărbat căutat de Poliție a fost găsit într-o mașină aflată pe un bulevard din București. Aflându-se în compania unui prieten, cei doi au încercat să fugă, dar a fost prins de polițiști. Individul era suspect în mai multe cazuri de furt din mașini.

Așadar, potrivit Poliției din Capitală, agenții din cadrul Secției 1 au observat pe un bulevard, într-un autoturism, ca pasager, un bărbat față de care era emis un mandat de aducere, suspect în comiterea a cinci infracțiuni de furt din autoturisme, prin spargerea geamului. Cei doi bărbați au încercat să fugă de agenți, dar au fost blocați de autospeciala de poliție. Ambii bărnați au fost duși la secția de poliție pentru mai multe cercetări.

În urma audierilor, polițiștii au descoperit că unul dintre bărbați este suspect în mai multe furturi.

„În urma probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul față de care era emis mandat de aducere, în intervalul 12 aprilie – 30 iunie, ar fi sustras din 5 autovehicule parcate, prin spargerea geamului, mai multe laptopuri, precum și alte bunuri rămase la vedere. Cercetările sunt continuate de Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a 5 infracțiuni de furt, cu bărbatul în stare de reținere”, au declarat atunci reprezentanții Poliției.

În urma verificărilor a mai rezultat faptul că bărbatul care se afla la volan nu posedă permis de conducere, fiind totodată cercetat într-un dosar penal de conducere a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Acum însă, un bărbat urmărit naţional a fost prins de poliţiştii din Bucureşti cu ajutorul soţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *