Prima pagină » National » Bărbat omorât în bătaie în Constanța. Totul s-a întâmplat în mijlocul străzii – FOTO, VIDEO

Bărbat omorât în bătaie în Constanța. Totul s-a întâmplat în mijlocul străzii – FOTO, VIDEO

21 iun. 2022, 12:32, 1 ,
în National

Un bărbat a fost omorât în bătaie în Constanța, chiar în mijlocul unei străzi. Arma crimei este o piatră care a fost aruncată de un alt individ cu care era în conflict. Piatra a spart geamul mașinii și l-a lovit pe tânăr în zona capului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Nu este singura bătaie care s-a întâmplat în România ultimelor 24 de ore. Vă aducem aminte faptul că un tânăr a fost bătut cu o bâtă de bassebal într-o casă de pariuri. Din fericire, în acest caz, victima a scăpat cu viață

Un bărbat a fost omorât în bătaie în Constanța

Incidentul prin care un bărbat a fost omorât în bătaie s-a produs în judeţul Constanța, mai exact în localitatea Cogealac. Totul a început după mai multe neînţelegeri dintre clanurile din localitate. O piatră a fost arma crimei, iar oamenii legii au reținut cinci agresori şi îl caută pe al șaselea.

Informaţiile apărute în presă arată faptul că toţi cei implicaţi în scandal sunt comercianți într-o piață din zonă. Așadar, tot conflictul a început după ce un grup format din şase persoane au venit în localitatea mai sus menţionata pentru a cere socoteală unui alt grup rival. Totul a degenerat într-un conflict în toată regulă, iar în urma încasărilor primite, doi bărbați au fost răniți, iar altul a murit. După ce cei șase bărbaţi din Tulcea au vrut să plece, unul dintre bărbaţii din Cogeleac a aruncat cu o piatră în maşină în care se aflau aceștia. Piatra a spart geamul și l-a lovit în cap pe unul dintre ocupanții autoturismului. Decedatul avea doar 42 de ani. La faţa locului s-au deplasat de urgență un echipaj SMURD B2, un echipaj SAJ B2 și un SAJ C2.

Din totalul de participanţi, 4 bărbaţi au fost reţinuţi, iar un altul a fost dus la audieri. Un alt bărbat, implicat și el în conflict, este dat în urmărire. În total au fost implicate nouă persoane.

Un tânăr a fost bătut cu bestialitate în Mehedinți

În Mehedinți s-a produs un conflict asemănător care s-a lăsat cu rănirea gravă a unui tânăr care a fost bătut cu bestialitate. Tot scandalul a izbucnit într-o casă de pariuri dintr-o localitate în momentul în care un individ a intrat cu o bâtă și a început să lovească cu bestialitate un tânăr care stătea pe un scaun. La conflict au participat mai multe persoane, iar unul dintre tineri ca fugit la timp pentru a evita seria de lovituri care erau aplicate.

Nu sunt primele cazuri de acest gen din România care în ultimii ani are o bilă neagră în ceea ce privește bătăile stradale. De-a lungul anilor, pe străzile din țară au fost raportate numeroase conflicte între diverse clanuri. Poate cele mai grave cazuri s-au produs pe străzile din Craiova, sau din București. Nici județul Iași nu a fost ferit de bătăi în toată regula.

Așadar, bărbatul omorât în bătaie în Constanța este doar o picătură din oceanul României needucate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *