Prima pagină » Local » Bărbat înarmat cu un cuțit, imobilizat pe stradă, în municipiul Iași. Individul amenința trecătorii
Bărbat înarmat cu un cuțit, imobilizat pe stradă, în municipiul Iași. Individul amenința trecătorii

Bărbat înarmat cu un cuțit, imobilizat pe stradă, în municipiul Iași. Individul amenința trecătorii

28 nov. 2022, 18:12, 2 ,
în Local

Un tânăr de 27 de ani a început să amenințe trecătorii din municipiul Iași, cu un cuțit. Astfel, polițiști și patrule ale jandarmeriei s-au deplasat în zona strada Tabacului pentru a efectua verificări.

Bărbatul a fost imobilizat, iar din cauza faptului că era agitat, acesta a fost condus și internat la Spitalul de Psihiatrie Socola.

„La data de 28.11.2022, in jurul orelor 14.50, Secția 1 Poliție a fost sesizată că în zona strada Tabacului din mun. Iași, un bărbat ar amenința cu un cuțit trecătorii.
În zonă au fost direcționate patrulele din cadrul secțiilor 1-6 poliție, precum și patrule ale jandarmeriei și Poliției Locale Iași. Cu ocazia verificărilor efectuate în zonă, polițiștii Secției 1 Poliție au stabilit identitatea persoanei în cauză, respectiv un tânăr de 27 de ani, din Iași care a fost depistat la domiciliu. Acesta fost imobilizat, condus la sediul secției și intrucât se afla într-o stare de agitație, a fost condus și internat la Spitalul de Psihiatrie Socola. Cercetările continuă pentru clarificarea situației și dispunerea de măsuri legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *