Prima pagină » Actualitate » Bărbat împuşcat de poliţişti după ce a devenit violent, în Arad
Bărbat împuşcat de poliţişti după ce a devenit violent, în Arad

Bărbat împuşcat de poliţişti după ce a devenit violent, în Arad

13 iun. 2022, 12:00,
BZI.ro, în Actualitate

Un bărbat a fost împuşcat de poliţişti după ce a devenit violent pe fondul consumului de alcool. Incidentul s-a produs în localitatea Sebiș din judeţul Arad în ziua de luni. Bărbatul ar fi încercat să îi fure pistolul unuia dintre agenții care erau la fața locului.

Nu este prima oară când se întâmpla un astfel de incident. Vă aducem aminte faptul că un bărbat a murit după ce a fost împuşcat de un poliţist în cap. S-a întâmplat în aprilie 2020.

Un bărbat a fost împuşcat de poliţişti în Arad

Incidentul s-a produs în Arad unde un bărbat a fost împuşcat de poliţişti după ce acesta a încercat să îi ia pistolul unui om al legii. Bărbatul a devenit agresiv după ce în prealabil consumase băuturi alcoolice. Victima a fost împuşcată în picior şi ulterior a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cei de la IPJ Arad au dat un comunicat de presă în care povestesc în ce circumstanţe s-ar fi produs incidentul. Așadar, conform sursei citate, poliţiştii din Sebeș au ajuns la fața locului luni, 13 iunie 2022, pentru a interveni în aplanarea unui conflict într-o familie. Poliţiştii au ajuns la fața locului şi au constatat faptul că bărbatul cu pricina nu se mai afla la locație. Oamenii legii au început procedura de emitere a unui ordin de restricție.

Ulterior, bărbatul care are 38 de ani a ajuns la fața locului şi a devenit violent cu unul dintre oamenii legii care se afla în locație. Pentru că a încercat să îi ia pistolul unui poliţist, colegii agentului au început să îl imobilizeze folosing spray-ul din dotare:

” Primă măsură a fost fără efect, iar polițistul a folosit pistolul din dotare, după efectuarea unui foc de armă în plan vertical, fiind tras un foc în direcția bărbatului recalcitrant, acesta fiind rănit în zona picioarelor”, a transmis Poliția Arad.

Cercetările în acest caz continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț.

Tânăr din Iași împuşcat mortal de poliţişti după o cursă cu maşinile

Astfel de evenimente sunt destul de rare. Poliţiştii au multe restricţii atunci când se vorbeşte despre folosirea armei din dotare. Vorbim despre faptul că legislația din România nu este una permisivă şi are reglementări dure pentru a folosi pistolul. Totuşi, în decembrie 2020, un tânăr a fost împuşcat mortal după o cursă cu maşinile. Acesta a fost urmărit peste 70 de kilometri, iar oamenii legii au tras 17 focuri de armă.

Marius Constantin Vinţu avea 34 de ani și a murit după ce a fost împușcat de polițiști. După ce a fost împușcat, Marius Constantin Vinţu a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă. Într-un final, autoturismul pe care îl conducea s-a oprit. Tânărul a fost găsit în stop cardio-respirator de către polițiști. Tânărul nu a fost o uşă de biserică, acesta avea un cv destul de impresionant din punct de vedere al ilegalităților comise.

Așadar, faptul că un bărbat a fost împuşcat de poliţişti în Arad ar trebui să reprezinte un semnal de alarmă pentru toți indivizii certați cu legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *