Prima pagină » Actualitate » Bărbat găsit decedat într-o pădure. Plecase să culeagă fructe
Bărbat găsit decedat într-o pădure. Plecase să culeagă fructe

Bărbat găsit decedat într-o pădure. Plecase să culeagă fructe

28 iul. 2022, 23:16,
BZI.ro, în Actualitate

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost găsit decedat, joi, după ce plecase să culeagă fructe de pădure în zona localităţii Măguri din judeţul Cluj. Pompierii au intervenit şi au reuşit să recupereze trupul bărbatului care, cel mai probabil, a suferit o afecţiune medicală, relatează news.ro.

Pompierii din Cluj-Napoca au intervenit, joi, pentru recuperarea trupului unui bărbat decedat într-o pădure.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit alături de poliţişti, jandarmi şi personal Salvamont-Salvaspeo pentru a recupera corpul unui bărbat, în vârstă de circa 60 de ani, care cel mai probabil a suferit o afecţiune medicală şi a decedat, în timp ce culegea fructe de pădure, în zona cabanei Blajoaia situată pe raza localităţii Măguri, comuna Măguri Răcătău”, transmite ISU Cluj.

La faţa locului a intervenit un echipaj cu o autospecială pentru intervenţie rapidă şi comandă, care, alături de celelalte forţe implicate, au reuşit să recupereze corpul bărbatului şi l-au predat Institutului de Medicină Legală.

Descoperire macabră în Dumești, municipiul Iași

Un bărbat de 60 de ani din Iași a fost găsit mort în casă! Vecinii nu l-au mai văzut câteva zile și au mers să verifice ce s-a întâmplat, găsindu-l decedat. Dorel Crețu locuia singur într-o casă dărăpănată. Trupul neînsuflețit a fost transportat la IML pentru a se stabili cauza exactă a morții.

Dorel Crețu avea 60 de ani și locuia în satul Chilișoaia, din comuna ieșeană Dumești. Bărbatul a fost găsit mort în casă de un vecin. Acesta nu a mai fost văzut de câteva zile și vecinii au început să se îngrijoreze. În astfel de cazuri, polițiștii deschid dosar penal, sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă, și dispun efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, iar medicii legiști urmează să stabilească motivul decesului. Cel mai probabil, ieșeanul a murit din cauze naturale, vecinii spunând că era consumator de alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *