Prima pagină » Local » Bărbat din Lungani, găsit mort la Galați! Avea urme de violență pe corp
Bărbat din Lungani, găsit mort la Galați! Avea urme de violență pe corp

Bărbat din Lungani, găsit mort la Galați! Avea urme de violență pe corp

04 iul. 2024, 16:27,
BZI.ro, în Local

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Lungani, județul Iași a fost găsit mort pe șosea în Matca, județul Galați. Acesta prezenta urme de violență pe corp.

„La data de 3 iulie 2024, Secția 7 Poliție Matca a fost sesizată cu privire la decesul unui bărbat, preluat de pe carosabilul unui drum din localitatea Matca, din județul Galați, de către un echipaj medical și transportat ulterior la un spital din municipiul Tecuci.

Polițiștii s-au deplasat la unitatea medicală și au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul decedat prezentând urme de violență pe corp.

Acesta a fost identificat ca având 48 de ani și domiciliul în comuna Lungani, județul Iași.

De asemenea, polițiștii au stabilit că, în seara de 2 iulie a.c., în jurul orei 21:12, pe fondul unui conflict verbal izbucnit între bărbatul de 48 de ani și un altul, de 45 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, acesta din urmă l-ar fi urmărit pe cel dintâi și, ulterior, l-ar fi agresat fizic, provocându-i mai multe leziuni.

În urma efectuării necropsiei bărbatului de 48 de ani, s-a stabilit că moartea acestuia a survenit din cauze patologice.

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Matca continuă cercetările în vederea clarificării cu exactitate a situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024