Prima pagină » Local » Bărbat din Iași, pedepsit pentru evadare! Scandalul a izbucnit după ce și-a atacat fratele (EXCLUSIV)
Bărbat din Iași, pedepsit pentru evadare! Scandalul a izbucnit după ce și-a atacat fratele (EXCLUSIV)

Bărbat din Iași, pedepsit pentru evadare! Scandalul a izbucnit după ce și-a atacat fratele (EXCLUSIV)

16 aug. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ din județul Iași a fost pedepsit de judecători pentru evadare. Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Aurel Sandu Gavril la 9 luni de închisoare, cu suspendare, pentru evadare și lovire sau alte violențe asupra unui membru de familie. Totul a ieșit la iveală după ce ieșeanul s-a certat cu fratele său

Un bărbat din județul Iași a fost pedepsit de judecători pentru evadare. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Aurel Sandu Gavril la 9 luni de închisoare, cu suspendare, pentru evadare și lovire sau alte violențe asupra unui membru de familie.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, fie în cadrul Primăriei comunei Vlădeni, judeţul Iaşi, fie în cadrul instituţiilor pe care aceasta le gestionează din punct de vedere administrativ”, au precizat judecătorii ieșeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Individ din județul Iași, acuzat de evadare

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Aurel Sandu Gavril a început pe data de 13 august 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzațiile de evadare și lovire sau alte violențe asupra unui membru de familie. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

„Pe 12 iunie 2021, în jurul orei 21:00, inculpatul l-a agresat pe fratele său, lovindu-l cu pumnul în zona feţei, în timp ce aceştia se aflau la domiciliul martorului. Tot atunci, inculpatul a încălcat obligația de a nu părăsi imobilul din comuna Vlădeni, dispusă prin încheierea Judecătoriei Iași de pe data de 31 mai 2021, în sensul că s-a deplasat la locuința din comuna Vlădeni”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

Aurel Sandu Gavril a recunoscut comiterea faptelor

Oamenii legii au adăugat că Aurel Sandu Gavril a mai încălcat interdicția de a nu-și părăsi domiciliul.

“Pe data de 13 iunie 2021, în jurul orei 19:30, inculpatul a încălcat obligația de a nu părăsi imobilul din comuna Vlădeni, dispusă prin încheierea Judecătoriei Iași de pe 31 mai 2021, în sensul că s-a deplasat la un local din comuna Vlădeni, unde a rămas circa 40 de minute şi a consumat băuturi alcoolice”, au subliniat anchetatorii.

La audieri, ieșeanul a recunoscut comiterea faptelor reţinute în sarcina sa. Aurel Sandu Gavril a arătat că știa că nu are voie să părăsească domiciliul, însă, pe data de 12 iunie 2021, a luat decizia de merge la vecinul său, deoarece îl văzuse în curte pe fratele lui care i-a cerut să meargă acasă, întrucât era arestat la domiciliu.

„Inculpatul a arătat faptul că s-a enervat şi i-a aplicat acestuia o lovitură cu pumnul în zona feţei, iar ulterior au fost daţi afară din curte de către martor, unde au continuat pentru o scurtă perioadă conflictul, iar apoi fiecare a plecat spre domiciliu”, au menționat magistrații.

Acum, bărbatul din județul Iași a fost pedepsit pentru evadare și lovire sau alte violențe asupra unui membru de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`