Bărbat de 35 de ani, găsit mort, cu două cuțite înfipte în piept, în Maramureș - UPDATE

Bărbat de 35 de ani, găsit mort, cu două cuțite înfipte în piept, în Maramureș – UPDATE

30 mai 2021, 10:41
BZI.ro, în National

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost găsit mort, duminică dimineață, 30 mai, cu două cuțite înfipte în piept, în Maramureș.

UPDATE: Bărbatul găsit mort este Radu Fărcaș, în vârstă de 34 de ani. El era necăsătorit și muncea cu ziua la Palincăria unde a fost găsit fără suflare.

Din primele informații, victima a mers aseară împreună cu agresorul, dar nu se știe ce s-a întâmplat apoi între ei.

Știrea inițială

Echipajele de urgență sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Victima a fost găsită în zona Palincării. El a fost găsit acolo de un vecin.

Polițiștii au ajuns la locul crimei și au demarat o anchetă. La fața locului este și un procuror criminalist. În prezent, este căutat suspectul crimei care este în libertate.

În interior, s-au găsit urme de violență, semn că avusese loc o răfuială.

Femeie din Buzău a fost găsită moartă în mașina personală

Altfel, un caz șocant la Buzău, acolo unde o femeie a fost găsită moartă în mașina personală. Femeia, în vârstă de 40 de ani, lucra ca infirmieră în cadrul secţiei Anti-Covid din Spitalul Judeţean Buzău şi era mama a trei copii, însă după ce a avut o ceartă în familie, aceasta a plecat de la domiciliu cu maşina familiei în data de 22 mai. La 24 de ore, soțul acesteia a mers la Poliție pentru a-și declara soția dispărută.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele morţii acesteia.

„La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul său cu autoturismul acestora şi nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar şi telefonul său mobil, care este închis”, a fost precizat pe site-ul Poliţiei Române.

În data de 23 mai, o persona a anunțat poliția din Buzău că pe o stradă din zona industrială a municipiului Buzău se afla o maşină cu o femeie decedată înăuntru.

După ce au ajuns la fața locului, poliţiştii au reușit să identifice autoturismul cu care femeia dispăruse de acasă, iar înăuntru se afla infirmiera de la SJU Buzău, decedată.

Potrivit primelor informații, oamenii legii au stabilit faptul că decesul s-ar fi produs în urma cu mai mult de 24 de ore.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost dus la morga SML Buzău pentru efectuarea necropsiei. Anchetatorii cred, însă că femeia s-ar fi sinucis.

O tânără studentă a fost găsită moartă într-un cămin din Tudor Vladimirescu din Iasi

La inceputul lunii mai, o tânără studentă a fost găsită moartă într-un cămin din campusul studentesc din Tudor Vladimirescu.

In vârstă de 19 de ani domiciliată în localitatea Cârlibaba din judeţul Suceava nu răspundea la telefon, motiv pentru care parinitii au fost extrem de îngrijoraţi şi au sunat la 112. În cele din urmă, portarul căminului a deschis camera în care era cazată studentă şi au observat faptul că fata este fără suflare.

De urgentă, la faţa locului a ajuns şi un echipaj medical care a putut doar să constate decesul. La faţa locului au intervenit criminaliştii dar şi oamenii legii. Iniţial, s-a luat în calcul absolut toate ipotezele chiar şi o posibilă crimă dar şi o posibilă sinucidere.

După anchetă preliminară se pare că oamenii legii inclină spre o sinucidere a fetei. Sinuciderea ar fi survenit în urma ingerării a mai multor pastile. Reamintim faptul că o femeie din Buzău a fost găsită moartă în mașina personală după ce a avut o ceartă în familie si a plecat de la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *