Prima pagină » National » Bărbat de 35 de ani, dispărut din judeţul Caraş-Severin, găsit mort. Era în portbagajul maşinii sale
Bărbat de 35 de ani, dispărut din judeţul Caraş-Severin, găsit mort. Era în portbagajul maşinii sale

Bărbat de 35 de ani, dispărut din judeţul Caraş-Severin, găsit mort. Era în portbagajul maşinii sale

14 feb. 2023, 19:20,
în National

Un incident șocant a avut loc astăzi. Din primele informații, se pare că un bărbat în vârstă de 35 de ani care a fost dat dispărut din judeţul Caraş-Severin, a fost găsit mort.

Trupul acestuia a fost descoperit în portbagajul maşinii sale, într-un campus universitar din Timişoara.

IPJ Caraş-Severin a anunţat că Nicolae Ioan Busa, a dispărut încă de vineri

Marţi, IPJ Caraş-Severin a anunţat că Nicolae Ioan Busa, a dispărut încă de vineri, 10 februarie, când a plecat spre Reşiţa, la o şedinţă de lucru, urmând ca ulterior să plece la Timişoara, în interes de serviciu.

„Ultima dată când familia a vorbit telefonic cu bărbatul a fost în ziua de vineri, în jurul orei 22.00, acesta spunându-le că se află încă în Timişoara. Bărbatul a plecat cu autoturismul personal, de culoare gri, cu numărul CS-88-BUS”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Cadavrul bărbatului a fost găsit în portbagajul maşinii personale

După-amiază, cadavrul bărbatului a fost găsit în portbagajul maşinii personale care era parcată în campusul Universităţii de Ştiinţele Vieţii din Timişoara.

O posibilă variantă oferită de anchetatori, ar fi faptul că bărbatul s-a sinucis, dar o anchetă va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Accident feroviar mortal în județul Iași

Reamintim că în noaptea de luni spre marți, 14 februarie a avut loc un accident feroviar mortal în județul Iași. În urma informațiilor transmise de către IPJ Iași, se pare că un bărbat de 46 de ani a fost accidentat de trenul regio Chișinău-București la intrarea în localitatea Blăgeşti.

Polițiștii continuă cercetările pentru a putea afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

„În cursul nopţii, în jurul orei 1.00, poliţiştii de la Transporturi au fost sesizaţi cu privire la faptul că trenul regio Chișinău-București, la intrarea în localitatea Blăgeşti, ar fi surprins şi accidentat mortal un bărbat. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

De precizat este faptul că bărbatul decedat a fost identificat de către poliţişti. Este vorba de o persoană în vârstă de 46 de ani”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024