Prima pagină » National » Bărbat bătut fără milă de paznicii unui magazin. A fost lovit cu o lopată și cu picioarele

Bărbat bătut fără milă de paznicii unui magazin. A fost lovit cu o lopată și cu picioarele

09 feb. 2021, 16:20,
BZI.ro, în National

Scene cumplite distribuite pe internet, în care un bărbat a fost bătut fără milă de paznicii unui magazin, după ce a fost prins la furat. Agenții de pază ai supermarket-ului l-au pus la pământ și l-au lovit mai întâi cu o lopată, iar apoi cu picioarele. Și totul pentru câteva bucăți de cașcaval…

Aventura unui hoț într-un magazin din București s-a sfârșit cât se poate de rău pentru el, fiind prins de bodyguarzii de acolo și bătut ca în filmele americane de acțiune. Pus pe furat într-un magazin din București, individul a avut parte de un incident cât se poate de neplăcut, el fiind observat „în acțiune” de paznicii magazinului, iar apoi „răsplătit” cu o bătaie cruntă.

Bărbat bătut fără milă de paznicii unui magazin

Deși, cel puțin în teorie, paznicii din magazin nu au dreptul decât să rețină și să reclame acțiunile unor hoți, în cazul de față nu a fost așa. Cel care fura de pe rafturile unui magazin din București a avut ghinion cât carul. Pentru că a vrut să „subtilizeze” niște cașcaval de acolo, stângăcia i-a fost reperată de bodyguarzi. Iar agenții de pază, uitând complet de lege, s-au pus să facă dreptate singuri. Astfel, până la venirea Poliției, au avut grijă să-i facă viața un coșmar.

Mai exact, l-au bătut gospodărește, la început cu o lopată de zăpadă, după care cu picioarele. Așadar, nu s-au mulțumit să îl bată, ci l-au stâlcit, folosind tot ce le-a căzut în mână, fie că erau produse din magazia unde s-au retras pentru „intimitate”, fie că era lopata de zăpadă. Și, culmea, l-au bătut în ciuda plânsetelor și rugăminților repetate de a fi dat pe mâna Poliției.

Poliția s-a autosesizat

Răcnetele hoțului nepriceput sunt de-a dreptul înfiorătoare, însă agenții de pază nu par să fie deloc sensibili la promisiunile celui care a fost prins la furat că nu va mai face niciodată așa ceva. După apariția imaginilor în spațiul public, firma de pază susține că i-a concediat pe cei doi agenți bătăuși, iar Poliția s-a autosesizat.

„În urma verificărilor efectuate de Poliția Capitalei, s-a stabilit că evenimentul a avut loc în luna ianuarie a.c., într-un magazin din sectorul 6. Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, polițiști ai Secției 22 Poliție s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”, arată un comunicat al Poliției.

Așadar, modul în care respectivul bărbat a fost bătut fără milă de paznicii unui magazin este inuman și nu trebuie să rămână nepedepsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *