Prima pagină » Titlurile zilei » Bărbat atacat de nouă câini în comuna Rediu. „Dacă era un copil în locul meu, cred că era mort”. Dezinteres total din partea primarului Ciprian Grosu – FOTO

Bărbat atacat de nouă câini în comuna Rediu. „Dacă era un copil în locul meu, cred că era mort”. Dezinteres total din partea primarului Ciprian Grosu – FOTO

20 mart. 2023, 02:00,
Alexandra MAISNER, în Titlurile zilei

Din cauza lipsei de interes a primarului Ciprian Grosu, din comuna ieșeană Rediu, în cursul serii de sâmbătă, un bărbat a fost la un pas de nenorocire. Mai mulți câini maidanezi au sărit la acesta

Nu este prima dată când sunt semnalate probleme grave în ceea ce privește proasta administrare a conducerii de către Ciprian Grosu. Se pare că, în afară de propriile interese, nimic altceva nu mai contează. Mai exact, un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost atacat de 9 câini fără stăpân, în timp ce se deplasa pe bicicletă, spre casă, în cursul serii de sâmbătă. Chiar dacă primarul din Rediu anunța la începutul lunii februarie că luptă pentru a rezolva problema câinilor fără stăpân, se pare că aceste lupte sunt doar pe platformele de socializare.

Rana

Acesta se deplasa cu bicicleta spre casa când a fost atacat de 9 câini fără stăpân

La un pas de nenorocire din cauza dezinteresului total din partea primarului Ciprian Grosu

Rana

Bărbatul a căzut de pe bicicletă din cauza câinilor

Seara de sâmbătă se putea transforma în una de coșmar pentru Mihai Blagoci, părintele unei fetițe de 3 ani din comuna Rediu. Acesta se deplasa cu bicicleta, spre casă, când a fost atacat de 9 câini fără stăpân.

„Au încercat să mă muște, eram pe bicicletă, mergeam spre casă. Mâine merg la primărie să văd ce se face cu ei, că nu s-a rezolvat nimic. Situația este foarte gravă, sunt persoane care hrănesc câinii fără stăpân și se adună în haită. Sunt foarte agresivi. Când am căzut de pe bicicletă aveam și o mașină în spate, se putea întâmpla o nenorocire. Dacă eram cu fetița? Voi merge să scot inclusiv Certificat medico-legal”, a declarat Mihai Blagoci, bărbatul atacat de 9 câini fără stăpân.

Mai mult decât atât, se pare că Ciprian Grosu, primarul comunei Rediu, ar fi rău platnic, mai multe societăți, inclusiv cele de strângere a câinilor, dar și de construcții, care au colaborat cu el se plâng de țepele de zeci de mii de lei pe care le-au luat din cauza faptului că primarul nu ar fi achitat facturile, iar acesta nici măcar nu ar mai răspunde apelurilor telefonice. Important de amintit este faptul că Ciprian Grosu a instituit teroarea printre angajații primăriei. În instituție, achizițiile publice se fac și noaptea.

Neregulile din Primăria comunei Rediu au început să iasă la iveală. Potrivit platformei Sistemului Electronic de Achiziții Publice, Primăria Rediu a inițiat o cumpărare directă, în data de 20 februarie 2023, la ora 20:44, oră la care angajații instituției nu au program de lucru.

Ciprian Grosu, primar Rediu

Angajații din Primăria Rediu sunt obligați să lucreze peste program

Angajații din Primăria Rediu sunt obligați să lucreze peste program

Mihai Blagoci, barbatul in varsta de 30 de ani

Bărbatul din Rediu a fost la un pas de o nenorocire din cauza celor 9 câini fără stăpân care au sărit la el

Potrivit platformei Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), angajații din Primăria Rediu sunt obligați să lucreze peste program. Mai exact, societatea YXS Avalana SRL a primit acceptul ofertei cu privire la prestarea serviciilor de consultanță pentru întocmirea cererii de finanțare – PNRR C1, la orele 21:40. Contractul valorează nu mai puțin de 30.000 de lei, fără TVA. Societatea este controlată de Adriana Măgureanu și a înregistrat, în anul 2021, o cifră de afaceri de peste 2,4 milioane de lei și un profit de peste 900 de mii de lei.

Aceasta colaborează și cu alte primării din județ, tot pentru serviciile de consultanță. Mai mult decât atât, cetățenilor comunei Rediu nu le este permis accesul în primărie fără a face o cerere de programare pentru audiență. Precizăm faptul că, în cadrul instituției, accesul se face doar pe bază de cartelă. În ceea ce îl privește pe primarul comunei ieșene Rediu, acesta ocupă postul doar cu numele, fără a fi implicat în mod corespunzător în modernizarea localității. Menționăm faptul că primarul comunei Rediu, Ciprian Grosu, nu a răspuns apelurilor reporterilor BZI pentru a transmite un punct de vedere.

Se pare că primarul Ciprian Grosu face ce vrea și cum vrea cu banii comunei și cu siguranța cetățenilor. Din cauza dezinteresului său pentru comunitatea pe care ar trebui să o conducă spre dezvoltare, un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost la un pas de nenorocire. Acesta ar fi putut fi mușcat de cei 9 câini fără stăpân.

Comentarii
  • Am ajuns sa ne mănânce cainii.
    Trebuie otrava cat mai repede ….

  • Cezar are dreptate 👍

  • Ce față de handicapat are primarul ăsta, o corcitură politică e și el.

  • Daca treci pe drumul in constructie de la Potangeni (de la semafor la vale) acolo este o casa(paznicul iazului) ce are o haita mare de dulai ce ataca oamenii pe strada, pe mine m-au inconjurat o data de am zis ca nu mai scap. PANA NU MOR OAMENII NU SE IAU MASURILE DE OCHII LUMII. Autoritati de carton.

  • am ajuns sa fim terorizati de javre. nu mai poti merge pe strada de raul lor

  • Si la Iasi sunt tot mai multi caini pe strazi, dar de Chirica n-aveti voie sa scrieti. Am trecut de mai multe ori zilele trecute pe strada Eminescu, fix langa Bolta rece, si erau de fiecare data vreo 3-4 caini pe strada care latrau trecatorii… Si in Piata Unirii erau doi.

  • o fi fost baut. Cainii sar la tine daca te simt cu alcool in sange . Si daca ridici batul la ei e ataca ! Cainele este un animal foarte inteligent, e folosit de politie in vami, in unele spitale pentru a sta langa bolnavi , ……….

  • Ivan Turbinca

    Deja Grosu respira alt aer. Inspectoarea de la urbanism a iesit de pe arest si s-a intors la treaba. Cica deja stringe iar spagi pentru Grosu!!!

  • Cristi Strambu

    Dar la Larga Jijia Movileni ce măsuri a luat Poliția Animalelor ca a intrat un pitbul in sala de clasa și a mușcat un copilaș!de ce nu scrieți de asta ? Va zic eu ca s-a mușamalizat treaba ca e amicul lui Danut băiatul de la pane!este posibil Asa ceva copil mutilat de pitbul

  • Cipriane….da ori te arde ori nu te arde Cezarica a lu’ Baciu 😂 Asta vrea musai primar la Rediu

  • Mai oameni buni nu vedeti ca toti nenorocitii au ajuns primari si ii doare in fund de toti oamenii din comunele unde au fost votati ,asa ca votatii din nou ati vrut schimbare iaca sa facut. De ce nu merg oameni cu toporul la primarie sa il ea pe fuga sa vezi ce cuminte ar fi nenorocitul???

  • Cu taxele plătite la zi.

    Userilă sare
    Pen’ că vrea schimbare.

    Acu’ , pe bune, Rediu are ceea ce a votat.
    Ținuți ca sclavii afară din primăria Lui.

  • Cand privesti poza lui Cip, are asa o privire pierduta. Oare omul a sanatos la cap? Parca-i handicapat. Oare si copchii lui tot asa RETARZI ca tat-su sunt?

  • Papusa chaky horror

    Acest primar e de trecut in cartea recordurilor!
    Nu vezi nimic bun la acest individ.

  • Care dezinteres din moment ce primarul psihopat se știe că otrăvește câinii comunei?

  • Toti din famiia Grosu sunt retarzi, prosti, andicapati. Slobozim-as pe voi, trantorilor. Numai mumu in frigider, sa se bucure copii tai de cremwusti….

  • Ce cauta ala sambata seara, pe coclauri? E doar vina lui. Singura diferenta intre satele din Romania si cele din Africa este ca in Romania te mananca cainii, iar in Africa, leii.

  • Julitura e de la sportul cu mana, ✋ tovarășe!

  • Erau 7 cățeluși și 2 javre(cățele) nevasta și soția. Și ele l-au pus capra că de-acolo buba.

  • Locul cainelui este in ograda omului. Daca este pe strada si este agresiv, atunci trebuie omorat.

  • noroc cu bicicleta
    daca alerga era halit deja

  • Av. Acatrinei Florentian

    Sunt un avocat respectat in comuna Rediu si am sa va chem pe toti in instanta cei care ati spus cuvinte jignitoare la adresa primarului Grosu Constantin Ciprian. Si totul pro bono!!!

  • Marele avocat🤢

    Domnule avocat respectat chiar aveti putin tupeu chiar Dumneavoastra ati facut campania acestui primar si inca o faceti, aparati un individ care jigneste si tine primaria inchisa.Da domnule respectat nu prea va coafeaza ce spuneti din renumit avocat sa nu deveniti altceva🤣🤣🤣Grija mare spunemi pe cine aperi ca sa iti spun cine esti😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *