Prima pagină » Local » Bărbat acuzat că a încercat să facă moarte de om!
Bărbat acuzat că a încercat să facă moarte de om!

Bărbat acuzat că a încercat să facă moarte de om!

30 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ va fi nevoit să dea ochii cu magistrații ieșeni, după ce a fost acuzat că a încercat să facă moarte de om. Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Pavel Ciorap, pentru tentativă de omor. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Procurorii ieșeni au precizat că, pe data de 25 februarie 2020, în jurul orei 20:00, Pavel Ciorap (46 de ani) s-a întâlnit cu un sătean la un magazin din satul Lețcani.

„Cei doi au consumat împreună băuturi alcoolice, timp de câteva ore. La un moment dat, inculpatul nu a mai vrut să îi dea băutură victimei, care l-ar fi împins. În acel moment, inculpatul, care se afla pe drum, în fața magazinului, a scos din geanta pe care o avea asupra sa un cuțit. Astfel, inculpatul a înjunghiat victima o singură dată, în zona coastelor”, a menționat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Potrivit acesteia, după incident, victima a mers acasă, unde a rămas până dimineață, când, întrebată de mama sa ce s-a întâmplat, i-a spus că a fost tăiată. Așadar, în acel moment, partea vătămată a decis să cheme un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, care a transportat-o de urgență la spital.

Doctorii care au consultat și tratat victima au constatat că aceasta a suferit o plagă abdominală înjunghiată, cu o plagă hepatică. La scurt timp, oamenii legii l-au identificat pe suspect.

„Acesta a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, iar, mai apoi, procurorul de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia, sub acuzația de tentativă de omor. Propunerea a fost admisă de către Tribunalul Iași”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`