Prima pagină » International » Barack Obama le spune unor democraţi că Biden trebuie să-şi reconsidere candidatura la preşedinţie
Barack Obama le spune unor democraţi că Biden trebuie să-şi reconsidere candidatura la preşedinţie

Barack Obama le spune unor democraţi că Biden trebuie să-şi reconsidere candidatura la preşedinţie

18 iul. 2024, 21:40, 2 ,
în International

Fostul preşedinte democrat Barack Obama le-a spus unor democraţi că drumul preşedintelui Joe Biden către victorie în alegerile din noiembrie s-a redus considerabil, dezvăluie joi The Washington Post (WP), relatează Reuters.
Barack Obama le-a spus că fostul său vicepreşedinte este necesar să refecteze serios la viabilitatea candidaturii sale la fotoliul de la Casa Albă, dezvăluie cotidianul, citând multe surse la curent cu aceste reflecţii, conform News.ro.

Fostul preşedinte şi-a exprimat în privat îngrijorarea în faţa unor democraţi

Fostul preşedinte şi-a exprimat în privat îngrijorarea în faţa unor democraţi faţă de candidatura lui Joe Biden, relatează The Associated Press.

Fosta preşedintă democratpă a Camerei Reprezentanţilor Nancy Pelosi l-a avertizat tot în privat pe preşedinte că democraţii ar putea să piardă capacitatea de a prelua controlul Camerei Reprezentanţilor dacă nu iese din cursă.

Ea i-a arătat lui Biden sondaje potrivit cărora nu-l poate înfrînge pe rivalul său republican Donald Trump, potrivit unor surse la curent care au cerut protecţia anonumatului, potrivit AP.

Joe Biden a fost testat pozitiv cu Covid-19 și și-a anulat un discurs

Joe Biden a fost testat pozitiv pentru Covid-19 și are simptome ușoare ale bolii, a anunțat Casa Albă, relatează BBC și News.ro. Președintele SUA, în vârstă de 81 de ani, s-a întâlnit miercuri cu susținătorii săi în Las Vegas și a vorbit la un eveniment, însă și-a anulat ulterior un discurs de campanie.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a subliniat că Biden este vaccinat complet și că a mai fost testat pozitiv cu Covid-19 de două ori. Președintele intenționează să se izoleze la domiciliul său din Delaware în timp ce își îndeplinește „pe deplin toate îndatoririle în această perioadă”, a mai precizat Jean-Pierre.
Medicul președintelui, Kevin O’Connor, a declarat că acesta a prezentat simptome ale căilor respiratorii superioare, precum tuse, și că i s-a administrat prima doză de Paxlovid.
Într-un mesaj pe rețeaua X, Biden a mulțumit pentru „urările de bine” care i-au fost transmise.

„Voi continua să muncesc pentru poporul american”, a dat asigurări liderul de la Casa Albă.

Comentarii
  • si ce? te pomenesti ca nevasta lui Obama o fi vreo lumina

  • Bună dimineața !, pentru adormiții care încă nu au realizat cine a rămas și este președintele de facto din umbră !, Obama trage sforile in partid și tot el conduce și decide in locul momîiei inpiedicate și cu pampers !, daa , se vehiculează că Obama vrea să îl schimbe pe Beidebama cu nevastăsa Mike !, ceilalți din grupul de sforari în vor pe comunistul callyboy Gavin care intradevăr e cel mai capabil și mai dur, ar mai fi si Hitllery care vrea demult asta și Kamala dar ele sunt autsideri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *