Prima pagină » Cancan » Bănel Nicoliță, viață grea după divorț! Fostul mare fotbalist este îngropat în datorii

Bănel Nicoliță, viață grea după divorț! Fostul mare fotbalist este îngropat în datorii

26 oct. 2021, 12:57,
în Cancan

Cunoscutul fotbalist Bănel Nicoliță pare să aibă numai necazuri după divorț, el despărțindu-se de Cristina după o căsnicie de 6 ani. Cu toate că fostul stelist și soția sa au divorțat la începutul anului trecut, ruptura dintre ei se produsese prin 2018. Mai mult, se pare că Bănel Nicoliță ar avea mari probleme financiare, acesta fiind plecat din țară în prezent.

Bănel Nicoliță este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români, acesta făcând carieră la FC Steaua București. Acesta îl secondează pe Marius Lăcătuș într-un clasament al numărului de meciuri jucate în competițiile europene. Însă odată cu sfârșitul carierei fotbalistice, Bănel Nicoliță a început să aibă probleme financiare, ba chiar, mai mult, acesta s-a și despărțit de soția sa Cristina.

Ce spune Bănel Nicoliță despre divorț

Cu toate că își întemeiase o familie frumoasă, iar soția lui, Cristina, îi dăruise doi copii, Bănel a pus capăt unui mariaj de șase ani. Vina pentru divorț, după cum recunoaște fostul fotbalist, îi aparține în totalitate, deoarece a pus activitatea profesională mai presus de familie. Cum acesta iubește foarte mult fotbalul, a sfârșit prin a se îndepărta tot mai mult de soție.

„Divorțul a avut loc din cauza mea. Mi-am dorit foarte mult să fac ceva la Făurei, am venit aici. Fosta soție nu a fost de acord. Am investit și bani, sentimente, mai multe chestii. Atunci a trebuit să renunț puțin la familie, să stau mai mult aici, la Făurei, să vin la antrenamente. Asta a fost problema, motivul divorțului. Mi-a spus că dacă plec la Făurei, divorțăm. Eu am zis «OK»”, a dezvăluit Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliță

Bănel, soția și copiii pe vremea când formau un cuplu fericit

Cu toate că răcirea dintre el și Cristina a început încă din 2018, divorțul dintre ei a fost finalizat în februarie 2020. Cei doi copii au rămas în grija mamei care spune că Bănel sună des și se interesează de ei. Mai mult, în urma partajului, fosta soție a rămas cu aproape toate proprietățile deținute de Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliță, dator vândut la cămătari?

După ce aproape doi ani a stat departe de lumina reflectoarelor, acum s-au aflat detalii șocante despre viața lui Bănel Nicoliță. Se pare că fostul fotbalist ar fi plecat în Statele Unite de frica cămătarilor. După cum se știe, Bănel era patronul echipei de fotbal FC Făurei. El a investit sume mari de bani pentru a aduce echipa pe culmile succesului. La un moment dat, se pare că acesta ar fi împrumutat o sumă consistentă de bani pe care nu a reușit să o înapoieze.

Bănel a făcut declarații și a spus că este foarte supărat din cauza echipei de fotbal. Și aceasta deoarece a investit enorm de mulți bani și timp, iar jucătorii nu reușesc să atingă succesul în ciuda eforturilor sale.

„Cu un an în urmă am lăsat echipa cu 15 puncte avans şi au pierdut promovarea. Şi m-am enervat. Am spus stop-joc şi am zis că nu mai joc şi revin să mă implic 100%. Băgasem deja 100.000 de euro. Eu am zis că am investit foarte mult în echipa asta. Nu e vorba de bani, că i-am pierdut şi nu îi mai iau înapoi, dar e vorba de timpul meu”, a mai precizat Bănel Nicoliță, care a decăzut foarte mult după divorț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *