Prima pagină » National » Bancnote falsificate la Dolj
Bancnote falsificate la Dolj

Bancnote falsificate la Dolj

14 nov. 2019, 16:45,
în National

În cursul zilei de miercuri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova au reţinut 3 bărbaţi. Oamenii legii au acţionat pentru combaterea punerii în circulaţie de bancnote contrafăcute. Fasificatorii făceau bancnote din cupiură de 50 de euro.

Au fost realizate 6 percheziții domiciliare de către poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate. Localităţile vizate au fost Piscu Vechi, Ghidici şi Poiana Mare din județul Dolj. Trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 – 27 de ani, sunt bănuiţi de comiterea infracţiunilor de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

La fața locului, poliţiştii au confiscat în vederea continuării cercetărilor mai multe obiecte. Printre acestea se numără 23 de bancnote din cupiură de 50 de euro, toate având aceeaşi serie, 2 laptopuri, un telefon mobil, 4 carduri bancare, precum şi 32.000 de lei şi 4.110 euro.

Cei trei tineri au fost reținuți, în baza probatoriului administrat. Vor fi duși în faţa instanţei de judecată cu măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost prezenți procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat şi Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *