Prima pagină » Economic Local » Băncile călăresc o firmă din Pașcani! Jumătate de hectar se vinde cu aproape 40.000 euro
Băncile călăresc o firmă din Pașcani! Jumătate de hectar se vinde cu aproape 40.000 euro

Băncile călăresc o firmă din Pașcani! Jumătate de hectar se vinde cu aproape 40.000 euro

21 feb. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 30 martie, ora 13:00, executorii judecătorești organizează o licitație pentru valorificarea unor bunuri ce aparțin societății debitoare Vimirex SRL, din Pașcani. Este vorba de un teren de aproape 6.000 metri pătrați, situat în Pașcani, str. Dragoș Vodă, nr.130. Pe amplasament se află mai multe construcții. Prețul de pornire a licitației este de 191.200 lei, aproape 45.000 de euro. Procedura a fost organizată la cererea creditoarei Patria Bank SA.

„Invităm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Cei care doresc să cumpere imobilul, să se prezinte la termenul de vânzare, locul fixat și ora stabilită, având asupra lor acte de identitate, urmând a depune, până la termenul vânzării, o cauțiune reprezentând 10 la sută din prețul de începere a licitației”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Dragoș Iovu. Societatea debitoare este condusă de către Constantin Nemțanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *