Prima pagină » Local » Balkan Pharmaceuticals susține sportul de performanță! Leo Ciobu și Sergiu Pavlenco, locul I la concursurile de culturism din Spania – FOTO, VIDEO

Balkan Pharmaceuticals susține sportul de performanță! Leo Ciobu și Sergiu Pavlenco, locul I la concursurile de culturism din Spania – FOTO, VIDEO

20 iun. 2023, 14:40, 4 ,
în Local

Balkan Pharmaceuticals susține sportul de performanță. Din aceste considerente, cu susținerea firmei amintite mai sus, sportiva Leo Ciobu a câștigat locul I la EMPRO Classic Spain 2023 și s-a calificat la Miss Fitness Olympia.  La categoria masculină a concursului din Spania intitulat Men’s Classic Physique class B, sportivul Sergiu Pavlenco a luat locul I.

Balkan Pharmaceuticals investește serios în construcția unei fabrici în Pașcani. Investiția se ridică la peste 10 milioane de euro, fabrica pornind la început cu 40 de angajați. Reprezentanții companiei au explicat faptul că numărul angajaților va crește și că fabrica va produce, pentru început, peste 40 de medicamente.

Leo Ciobu și Sergiu Pavlenco, locul 1 la concursurile de culturism din Spania

Leo Ciobu și Sergiu Pavlenco, cu susținerea Balkan Pharmaceuticals, au obținut locul I la concursurile de culturism din Spania care au avut loc între 16 și 18 iunie 2023. În date concrete, Leo Ciobu, sportivă din Republica Moldova, a obținut locul 1 la EMPRO Classic Spain 2023 și s-a calificat la Miss Fitness Olympia. Vizibil emoționată, Leo Ciobu le-a mulțumit tuturor susținătorilor și sponsorilor ei. Trebuie menționat faptul că nu va fi singura participare la Miss Fitness Olympia, în trecut Leo Ciobu luând locul 9.

Pentru a ilustra un pic semnificația acestui concurs, ar fi suficient să spunem că Arnold Schwarzenegger a obținut titlul de Mr. Olympia de șapte ori și continuă să fie o personalitate marcantă în istoria concursului. Acum Leo se antrenează în fiecare zi, timp de câteva ore. Numai încălzirea mușchilor îi ia cam jumătate de oră. La categoria bărbați, o altă performanță remarcabilă estea cea obținută de către Sergiu Pavlenco care a obținut locul 1 în cadrul aceluiași concurs la Men’s Classic Physique class B.

” Ne bucură faptul că acești doi sportivi, Leo Ciobu și Sergiu Pavlenco au obținut premiile 1 în Spania. Balkan Pharmaceuticals este implicată mereu în susținerea sportului și promovează un stil de viață sănătos. Este important ca atenția noastră să se îndrepte în continuare către susținerea tinerelor talente. Balkan Pharmaceuticals va avea noi surprize în viitorul apropriat pe acest sector de activitate.” au explicat reprezentanții Balkan Pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals, investiții de milioane de euro în România

Balkan Pharmaceuticals este o companie care a dezvoltat un produs inovator pe piața din România. Balkan Pharmaceuticals este de doi ani pe piața din România cu cel mai complex produs destinat protecției articulațiilor: Joint Support. Acesta este rezultatul a cinci ani de cercetări intense și a doi ani de teste clinice. Produsul este dedicat atât sportivilor de performanță, cât și persoanelor care se bucură de un stil de viață activ și nu doresc să aibă de-a face cu tot ceea ce înseamnă afecțiuni reumatice.

Joint Support este rezultatul a cinci ani de cercetări intensive și a doi ani de teste clinice

Joint Support este rezultatul a cinci ani de cercetări intensive și a doi ani de teste clinice

Balkan Pharmaceuticals este o companie fondată în anul 2006, în Republica Moldova. Pe lângă medicamentele inovatoare pe care le scoate pe piața din România, planurile companiei sunt unele mari. De exemplu, va înveşti peste 10 milioane de euro într-o nouă fabrică la Pașcani.

 

Construcția Balkan Pharmaceuticals de la Pașcani se mișcă alert. Reprezentanții firmei dorind să înceapă activitatea încă de la sfârșitul anului 2023.

Construcția Balkan Pharmaceuticals de la Pașcani se mișcă alert. Reprezentanții firmei dorind să înceapă activitatea încă de la sfârșitul anului 2023.

Construcția fabricii a fost începută în anul 2023 și va fi terminată până la sfârșitul anului 2023, va produce, la început, peste 40 de medicamente atât sub formă solidă cât și sub formă lichidă. În primă fază, fabrica de la Pașcani a Balkan Pharmaceuticals va avea 40 de angajați, dar numărul lor este așteptat să crească mai ales din considerentul că compania a intrat pe piața americană a medicamentelor, o piață extrem de bine reglementată.

 

Balkan Pharmaceuticals susține sportul de performanță, iar acest lucru se vede din rezultatele obținute de către sportivi la concursurile internaționale.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *