Prima pagină » Titlurile zilei » Bâlbe din birou, de sub aerul condiționat! CTP a anunțat finalizarea unor lucrări de asfaltare, iar în câteva zile gropile erau la loc. Când le-a văzut, directorul s-a scuzat brusc: „Nu am făcut recepția”

Bâlbe din birou, de sub aerul condiționat! CTP a anunțat finalizarea unor lucrări de asfaltare, iar în câteva zile gropile erau la loc. Când le-a văzut, directorul s-a scuzat brusc: „Nu am făcut recepția”

02 iul. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Titlurile zilei

CTP a anunțat finalizarea lucrărilor de la Gară, însă conducerea s-a răzgândit când a văzut cum arată strada.

CTP Iași postase pe pagina de Facebook că a reușit să finalizeze asfaltările de pe strada Străpungere Silvestru până la intersecția cu strada Gării. După fix o săptămână, în unele zone, asfaltul a început să se macine, iar în urmă cu câteva zile a deraiat și un tramvai chiar în stația Gară.

CTP a anunțat finalizarea lucrărilor prea devreme

anunț CTP

Compania a anunțat finalizarea lucrărilor în urmă cu o săptămână

Urmele de la deraierea tramvaiul încă se observă din stație. De asemenea, și la macaz asfaltul s-a crăpat, iar pe lângă a rămas pietriș. Pe partea exterioară a liniilor, asfaltul a fost frezat, însă pe unele părți încă nu a fost turnat material. Vatmanii au observat faptul că din cauza vibrațiilor, pietrișul ajunge pe linie, iar tramvaiele riscă să deraieze.

„Ei spun că asta este lucrare finalizată și încă a rămas pietrișul printre linii. Nici nu a fost compactat cum trebuie asfaltul. Deja după o săptămână sunt porțiuni în care a sărit asfaltul. Chiar la sfârșitul săptămânii trecute, a deraiat un tramvai chiar în stația de la Gară. Așa se întâmplă acum și în Canta, deja se observă cum se macină materialul. Este o bătaie de joc la adresa noastră și a cetățenilor, sper că vor vedea ce e aici și vor veni să repare cât mai repede”, a spus un vatman de pe tramvaiul 7.

Compania anunțase finalizarea lucrărilor

Pe 25 iunie 2024, CTP Iași anunțase pe pagina oficială de Facebook că a finalizat lucrările de asfaltare din zona Gării. De fapt, situația nu este chiar așa.

„Am executat lucrări de reparații a căii de rulare de pe strada Silvestru, de la intersecția cu str. Bacinschi, până la intersecția cu str. Gării. Echipa de 8 angajați a desfășurat lucrări de frezare, asfaltare și colmatare a rosturilor dintre șină și asfalt pentru a remedia deteriorările liniei de tramvai. Toate lucrările au fost efectuate exclusiv pe timp de noapte, asigurând astfel minimul de disconfort pentru călători și locuitori”, a transmis CTP Iași pe 25 iunie 2024.

Ieri, reporterii BZI au contactat conducerea companiei pentru a ne oferi un răspuns cu privire la calitatea îndoielnică a asfaltării. De fapt, lucrările din zona stației Gară vor continua în perioada următoare, deși compania anunțase că reparațiile au fost terminate.

„Păi, lucrările nu sunt finalizate! Sunt niște table la macaz care trebuie curățate, pe care se face conturul. La macazuri nu e turnat complet, curbele și încrucișările se tratează separat. Oricum, lucrările nu au fost recepționate”, a transmis Cristian Stoica, directorul general CTP Iași.

A rămas dezastru în urma asfaltărilor de la liniile de tramvai de la Gară, deși compania anunțase finalizarea lucrărilor cu o săptămână în urmă.

Comentarii
  • se vedea pe fata ca e o lucrare de kkt facut si de mantuiala. merg des in Canta la autogara Pacurari Vest, deci pur si simplu e o mizerie de lucrare, parca e facuta e niste oameni luati de pe strada cu forta si pusi sa asfalteze acele ecartmente ale linilor de tramvai. nu suntem in tara asta sa facem nimic de calitate, vezi podul de la Braila, petice de autostrazi unde asfaltul se modeleaza de la greutate si caldura, la fel si la noi la Iasi pe marile bulevarde, s.a.

  • Și pe tronsonul pasaj Octav Băncilă-Canta lucrarea este făcută în bătaie de joc, cu foarte multe denivelari. După o săptămână de la finalizarea lucrării a început să se descompuna asfaltul. Aia nu este asfaltare, este o dara de bitum. Acolo sigur s-a făcut receptia. Din birou ordinarii zic ca s-a făcut o treaba buna.

  • Scopul lucrarii este sifonarea banilor pentru partid, atat.

  • STIATI CA HARCA HER MAFRODITA DE MADAM SACAZ HAURICA 70 DE ANI SEFA CURATENIE LA CTP IASI ISI ADUCE IN ALEXANDU ACASA LA EA ANGAJATI SA II FACA CURATENIE ACASA LA EA ???

  • babaciuna escroaca si hoata a furat 40 de ani la greu din ratc iasi de la vopsele la motorina ,se aude ca a profitat de o batrana din scara ei a prostito sa ii lasa cheia cat era la spital si in cardasie cu o alta baba din scara ia furat batranei tot din casa de la lenjerie la bijuterii din aur ….acum escroca are bolid de lux alb odata ce nepotii batranei nu a depus plangere la militie ..

  • Da’ purtătoarea de cuvânt a CTP pe unde mai este. Bănuiesc că face bună treabă pe sub birouri și o țin „băieții” numai pe acolo.

  • Lapusneanu Marcel

    Primarul Chirica conduce compania de transport public din umbra.
    Cum vine al CTP Iasi in vizita, cum toti stau drepti in fata lui, fix ca pe timpul lui Ceausescu.

  • Exact la fel ca toate lucrarile publice facute in Romania doar asa la misto, pe bani extrem, extrem de multi.

  • De ce nu-i faceti cheie, cei de acolo, daca este asa?
    Stati si plangeti sub un presupus anonimat aici…

    Va tine cineva cu forta acolo? Sau totusi este caldut..? Daca ai ales lesa accepta

  • mihai tanase

    talhari ,tradatori ,ticalosi ,curve ,prostalai cu diplome = ctp iasi

  • dan criu minea

    PUR SI SIMPLU O BATAIE DE JOC SUB PATRONAJUL CTP IASI.
    VERIFICATI CURATENIA IN TRAMVAIE CARE LASA DE DORIT.DEJA TRAMVAIELE NOI AU SLIM,JEG SI LIP PE ELE.SI NU ESTE DE LA CALATORI CI DE LA MODUL CUM SE SPALA ACESTE TRAMVAIE.
    VERIFICATI TRAMVAIUL 2229 CARE A AJUNS UN HARB.NU SE POATE DA VINA PE CALEA DE RULARE.

  • In ctp Iasi se fura tot ,de la detergent pana la motorina ,in aceasta firma nu esti angajat daca este destept si cinstit ,doar neamuri proaste turnatoare ce freaca naivii sa munceasca pana la limita !

  • Cine kkt administreaza pagina CTP? Astia de la WOW Iasi fac clipuri de nici ei nu realizeaza cat de penibi sunt. Stoica sa mai faca munca de teren si sa vada cum se defecteaza tramvaiele pe capete in fiecare zi si sa vada cat stai dupa un autobuz in statie pe canicula asta. De la aer conditionat toate stralucesc in ochii lui. In cazanele astea vechi ca nu le poti numi tramvaie temperatura depaseste 40 de grade si platim bilet 3.5 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *