Prima pagină » Stiri si curiozitati » Balayage gri păr mediu. Cum să obții un efect fumuriu dramatic?

Balayage gri păr mediu. Cum să obții un efect fumuriu dramatic?

24 nov. 2022, 15:12,
în Stiri si curiozitati

Tot mai multe femei preferă să-și vopsească podoabă capilară în balayage gri pentru păr mediu. Balayage este o tehnică de colorare folosită pentru a obține efectul de păr ars de soare. Balayage a fost inventat cu mult timp în urmă, în Franța, în anii 1970. În ceea ce privește numele „balayage”, acesta este tradus din franceză ca „suflare”.

Pentru a înțelege ce este mai exact balayage, este necesar să înțelegem diferențele dintre acesta și colorarea ombré și shatouch. În cazul colorării ombré, se creează o tranziție blândă de la culori mai închise la rădăcini la culori mai deschise la vârfuri. Este un gradient vertical. În balayage, nuanțele mai deschise și mai închise alternează pe orizontală. Astfel, undeva o nuanță mai deschisă poate fi mai accentuată, undeva mai puțin vizibilă. Practic aceasta este diferența dintre balayage și chastouche. Este, de asemenea, o culoare în șuvițe, dar este folosită mai ales în apropierea vârfurilor. Cu balayage, dunga blondă se poate extinde până la rădăcini. Un alt avantaj al balayage-ului este reprezentat de granițele estompate dintre nuanțe. Ombré și shatouch sunt caracterizate de un contrast mai mare.

femeie vopsita balayage

Dacă v-ați plictisit de culoarea „simplă” a părului, această tehnică vă va ajuta să vă împrospătați aspectul

Balayage gri păr mediu. Pentru ce persoane este potrivită această nuanță?

Practic, nicio culoare de păr, cu excepția celor foarte deschise, nu poate să nu reușească să realizeze balayage. Chiar dacă stilul tău de colorare este un roșu, verde, albastru, roz sau violet extraordinar, există tonuri de iluminare care permit realizarea unor reflexii dramatice. Bineînțeles, efectul de epuizare nu va fi atât de vizibil așa cum s-a dorit inițial, dar tehnica în sine va fi utilă și în acest caz.

Fetele cu părul foarte închis la culoare trebuie să fie foarte atente când vine vorba de balayage. Gândește-te la cum arată părul tău după vară. Cât de mult se estompează? Pentru părul mai închis la culoare, un efect oferit chiar de soare este de obicei suficient.

femeie vopsita balayage

Balayage gri pe păr mediu este o procedură de salon destul de complicată

Blondele cu părul foarte deschis nu pot purta balayage, deoarece nu îl pot lumina mai mult. Pe de altă parte, pentru cele cu părul blond sau auriu ca mierea, puteți adăuga la look-ul dumneavoastră șuvițe și mai deschise. În acest caz, efectul de păr ars este cel mai natural.

Cum să-ți împrospătezi aspectul? Puneți în valoare podoaba capilară

Roșcatele pot obține un aspect cu adevărat sărutat de soare cu balayage. Vopsirea le va ajuta să își pună în valoare strălucirea naturală a părului și să creeze un efect de volum care va împodobi orice coafură.  Cu părul de lungime medie, aveți posibilitatea de a vă juca cu nivelurile. Dacă vrei să încerci nuanțele de gri la modă pe părul tău, balayage-ul te poate ajuta să experimentezi cu ele pentru un efect fumuriu dramatic.

femeie vopsita balayage

În balayage, nuanțele mai deschise și mai închise alternează pe orizontală

Un balayage fumuriu se potrivește cel mai bine fetelor cu părul cu tonuri medii. Folosește o tehnică balayage pentru a obține nuanțe asemănătoare nucii de cocos prăjite. Această tendință este o idee grozavă pentru transformările din timpul iernii. Dacă v-ați plictisit de culoarea „simplă” a părului, această tehnică vă va ajuta să vă împrospătați aspectul.

Balayage gri pe păr mediu este o procedură de salon destul de complicată. Aceasta implică adesea decolorarea firelor de păr, ceea ce este dificil de realizat de una singură, chiar și maeștrii iscusiți nu se pot vopsi singuri. Chiar dacă un colorist cu experiență îți poate explica pas cu pas cum să faci balayage acasă, este o procedură extrem de incomodă, așa că rezultatul poate fi, de asemenea, serios compromis.

femeie vopsita balayage

Fetele cu părul foarte închis la culoare trebuie să fie foarte atente când vine vorba de balayage

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *