Prima pagină » Stiri si curiozitati » Baki Hanma. Protagonistul din seria anime „Baki the Grappler”

Baki Hanma. Protagonistul din seria anime „Baki the Grappler”

03 mart. 2022, 15:07,
în Stiri si curiozitati

Hanma Baki este redat în seria anime ce îi poartă numele, încă de la primele apariții din secolul 20, a făcut furouri printre tineri.

Serialul animat redă viața unui tânăr adolescent ce se antrenează spre a deveni cel mai puternic om. Visul său este unul măreț și grandios, ce pare puțin probabil de realizat. Însă, acest lucru devine mult mai realist la nivelul seriei atunci când se află că cel mai puternic om de pe planetă este tatăl său, Hanma Yuujiro.

baki hanma in copilarie

În ciuda educației și antrenamentelor de top primite, Baki mereu intră în probleme

Poate că acțiunea nu ar fi luat această formă dacă mediul în care a crescut Baki nu ar fi fost unul alterat. Astfel, acesta a fost privat de orice legătură cu tatăl său, fiind o figură mai mereu absentă. O relație rece a avut și cu mama sa, iar întreaga lui copilărie s-a bazat pe probleme pe care le rezolvă cu greu, dar neobosit, pentru a dovedi atât lui, cât și celorlalți că determinarea lui este de neclintit.

Baki Hanma – Personalitatea ce a ajuns în inima multora

Baki este o persoana care nu se gândește mult în ceea ce face, este foarte bine determinat în ceea ce vrea și muncește foarte mult pentru a se dezvolta, atât în antrenamentele de dinaintea provocărilor, cât și în timpul acestora. Poate fi descris de multe persoane ca fiind un băiat destul de agresiv, iar țelul său ar fi să își înfrângă tatăl, Yuujiro Hanma, ce este considerat de toată lumea ca fiind cel mai puternic om în viață.

baki ce tine garda

Baki Hanma este descris ca fiind cel mai temut puști din zonă

Deși povestea sună foarte bine în forma în care este prezentată, Baki nu dorește să devină numărul 1 în lume dintr-o proprie inițiativă. Visul său fiind de fapt dobândirea unor capacități suficient de mari, de a doborî în luptă pe tatălui său, ce din întâmplare este cea mai puternică persoană. Această dorință proprie de a își depăși tatăl este foarte accentuată de moartea mamei sale, o consecință a acțiunilor lui Yuujiro.

Copilăria protagonistului

Încă de la nașterea sa, Baki, a fost supus mai multor antrenamente. Tatăl său este foarte sceptic, iar prin terminarea a tot mai multe antrenamente el dorea să câștige afecțiunea lui. Mama sa a fost cea ce mereu s-a interesat și a căutat să îi ofere cei mai buni profesori pentru a se dezvolta cât mai bine. La un moment dat, chiar a angajat o persoană pentru a îi organiza lui Baki diferite dueluri cu luptătorii cunoscuți din zonă. Acesta devenind cel mai de temut puști din zonă.

personaj animat cu muschi

Baki în aventura sa, întâlnește mulți adversari onorabili

Povestea este una lungă și a captivat foarte mulți oameni încă de la seriile manga apărute încă din anul 1991. Recent s-au făcut și noi episoade ce sunt cu scopul de a le completa pe cele vechi. Similar ca și în cadrul altor serii anime, Baki ajunge să se împrietenească cu majoritatea persoanelor cu care se luptă. Între ei existând chiar o legătură sinceră.

tatal lui baki hanma si mama sa

Relațiile din familia Hanma sunt complicate

Pe parcursul bătăliilor acesta învață de la adversarii săi diverse secrete, fiind din acest punct de vedere un aprig elev. Treptat acesta își dă seama ce trebuie schimbat la el și cum poate să își depășească propriile limite. Aventura sa se poate găsi pe multe platforme online cunoscute, printre care și Netflix. Totul începe treptat și personajele încep să curgă până când se ajunge la cercul de oameni ce reprezintă personajele principale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *