Prima pagină » Titlurile zilei » Băiețel abuzat la baie de colegii mai mari! Scandal uriaș la una dintre cele mai cunoscute școli din Iași: „Directorul mi-a spus că ar trebui să iasă din clasă doar în timpul orelor” (EXCLUSIV)

Băiețel abuzat la baie de colegii mai mari! Scandal uriaș la una dintre cele mai cunoscute școli din Iași: „Directorul mi-a spus că ar trebui să iasă din clasă doar în timpul orelor” (EXCLUSIV)

10 mart. 2023, 02:00, 51 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Situație controversată la Școala Gimnazială „Ștefan Bârsănescu” Iași. Un băiețel de doar 7 ani ar fi fost abuzat la baie, în mod repetat, de colegii de la clasele mai mari. Mai mult, atât învățătoarea micuțului, cât și directorul ar fi mușamalizat cele întâmplate, considerând că nu este vorba de bullying în unitatea pe care aceștia o reprezintă

Scandal într-o cunoscută instituție de învățământ din Iași. Tatăl unui băiețel înscris în clasa pregătitoare este nevoit să-și țină copilul acasă, după ce acesta i-ar fi dezvăluit că patru colegi de la clasele mai mari l-ar fi abuzat în timp ce se afla la baie, pe parcursul mai multor luni. În ciuda eforturilor părintelui de a afla adevărul și de a rezolva amiabil problema, lucrurile ar fi rămas neschimbate.

„Totul a început pe la începutul anului școlar, însă, în ultimele două luni, copilul meu s-a schimbat total. A devenit agitat, nu mai comunica, nu mai mânca… S-a capsulat, pentru că a ascuns totul. Ușor, ușor, eu și soția am încercat să aflăm ce se întâmplă cu el. Ne-a dezvăluit că a fost tras de haine la baie, că patru colegi mai mari au vrut să-i ia ceasul de la mână și că l-au amenințat că îi omoară părinții dacă spune cuiva.

Ulterior, soția i-a scris un mesaj învățătoarei, în care i-a spus că este un caz de bullying în școală. Atunci, aceasta a intrat într-un soi de panică, considerând că este acuzată de ceva. Niciodată nu i-am reproșat nimic, ba chiar i-am spus că am încredere în ea, însă nu a făcut nimic pentru a rezolva problema”, a declarat tatăl minorului.

Scandal monstru într-o școală din Iași

Tatăl băiețelului care ar fi fost abuzat psihic și fizic de colegii din școală a mers la psiholog împreună cu copilul pentru a afla toate detaliile.

„Săptămâna trecută, învățătoarea a făcut careu pe hol. S-a făcut careu și l-a pus pe băiat de față cu toată lumea să arate cine îl agresează. Băiatul, de frică, văzând că cei de la clasă nu-l susțin, a arătat greșit spre alți copii. De atunci, i s-a pus eticheta de mincinos, cumva că este mic și are imaginația bogată.

Eu i-am spus în repetate rânduri că nu e normal să se plece de la premisa asta și că trebuie să se discute și cu părinții celor care au acest comportament, cu toată lumea, să facem ceva, însă, de fiecare dată, învățătoarea se simțea atacată. Pentru a avea din nou certitudinea că totul este real, am mers cu băiatul și la un specialist, la psiholog. În urma celor două ședințe s-a constatat că este 100 la sută victima abuzului psihic și fizic. Totul se lega cu ce ne-a spus și nouă”, a menționat tatăl băiețelului.

După ce părintele elevului a intrat în posesia înregistrării în care propriul copil se destăinuia specialistului, acesta s-a prezentat în fața directorului.

„Copilul meu a lipsit două zile de la școală. După ce am primit înregistrarea, m-am dus la director, nu am mai avut de ales. Din start, mi-a zis că el nu ascultă așa ceva și că băiatul ar trebui să nu mai iasă din clasă în pauze, mergând la baie cu doamna doar în timpul orelor… Asta a fost soluția oferită de el. I-am spus că nu e posibil așa ceva, că nu-l mai aduc la școală, iar atunci s-a enervat”, a adăugat tatăl băiețelului.

Reacția reprezentanților de la Școala Gimnazială „Ștefan Bârsănescu” Iași

Reporterii BZI au mers la Școala Gimnazială „Ștefan Bârsănescu”, luând în calcul cele prezentate anterior. Reprezentanții unității au contrazis povestea, considerând că totul este o invenție și că la mijloc ar fi vorba de imaginația bogată a băiețelului.

„Vă rog să închideți telefoanele, dacă vreți să discut. Dacă toate astea s-au întâmplat în baie, cum pot să verific eu? Vă rog să-mi spuneți. Dacă ieri a venit tatăl la școală, când să discut cu părinții acelor copii? Dacă am sugerat să meargă copilul la baie doar în timpul orelor, iar asta spuneți că nu e normal, atunci ce ar trebui făcut? Care e varianta corectă? Cum să meargă, să fie însoțit mereu la baie? Vă spun eu că nu a avut loc vreun careu în școală”, a declarat prof. Nicolae Viusenco, directorul unității de învățământ.

De asemenea, învățătoarea Alina Vasiliu și-a exprimat punctul de vedere vizavi de această situație.

„Abia m-am întors dintr-un concediu de boală, am nevoie de liniște. Dacă părintele acesta consideră că eu nu îmi fac treaba, că sunt incompetentă, îl rog să vină să-l ducă el la baie. Deci nu a fost careu. Clasele sunt vecine, am mers la învățătoarea de la clasa a IV-a, i-am spus că am un copil care susține că în baie este agresat. Aceasta a spus să mergem să îi recunoaștem.

Am mers în clase, ei au negat și atunci am spus stop. Am și eu clasa de a IV-a. Am chemat câțiva băieți de la mine, cei patru incriminați, părintele și doamna de la acea clasă. În momentul în care l-am pus să arate, băiețelul a arătat doi copii care au spus că nu îl cunosc și că nu este adevărat. Apoi, băieții de la mine au spus că nu este adevărat, că nu au văzut așa ceva, a arătat greșit. Copilul este cu frică, cu toate, eu sunt singura vinovată să înțeleg.

Nu am folosit niciodată cuvântul mincinos, cum mă acuză domnul pe grupul părinților, nu-mi jignesc elevii. Am și eu copil, sunt mamă. Dacă nu mă credeți, veniți să vorbiți cu copiii. Știți… Cuvântul meu este mai prejos decât cuvântul unui copil. În ședințele cu părinții, părintele spunea că băiețelul are obiceiul de a inventa. Școala a ajuns să fie terfelită în ultimul hal, iar noi, călcați în picioare”, a precizat Alina Vasiliu.

Antonina Bliorț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași, a confirmat faptul că, pe parcursul zilei de 8 martie 2023, tatăl băiețelului a mers la școală pentru a discuta cu directorul, sesizând un abuz.

„Din informarea transmisă de conducerea unității școlare, în cursul zilei de ieri, un părinte a sesizat verbal un posibil incident petrecut în școală. În acest moment, în unitatea școlară se fac verificări în acest caz”, a declarat Antonina Bliorț, purtător de cuvânt ISJ. Astfel, situația va fi cercetată de către ISJ.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în acest caz. Cert este că ar mai exista încă patru elevi abuzați pe lângă micuțul de doar 7 ani de la Școala Gimnazială „Ștefan Bârsănescu” Iași.

Comentarii
  • Cetatean al iasului

    Multe neclaritati sint la aceasta scoala !!!Mai sapati domnilor ziaristi si o sa inebuniti ce auziti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Școala 15 este plina de buling, verificați câți copii s au transferat în ultimii 2 ani de aici, va puneți mâinile în cap, sub aceste cuvinte frumoase ale profesorilor și directorului care este un molâu, se ascund foarte multe prostii. Asemenea lucruri se întâmplă frecvent în 15,dar profesorii și învățătoarele prefera în pauze sa fumeze, sa bea o cafea, sa nu aibă bătăi de cap. Mai este bulingul profesorilor asupra copiilor de care nu vorbește nimeni, e mult mai sofisticat, mai ascuns, greu de dovedit. Verificați cum vorbește profesoara de matematica Schiopu cu copii. Un caz care se va mușamaliza și care probabil se va încheia prin transferul copilului de către părinte la ulo alta școala, în final când ești ca părinte scârbit de asa ceva și vezi ca toți se spala pe mâini, nu ai alta varianta decât transferul. Stați sa vedeți și comentariile unor părinți care vor slugari învățătoarele și profesorii ca pe timpul lui Ceaușescu.

  • Recunoaștere din grup? Înregistrare convorbire cu psihologul? Pe ce planetă sunteți? Chemați un specialist să rezolve situația că habar nu aveți. Ce vină are săracul copil că voi nu știți să rezolvați o problemă de bullying?

  • Si de ce credeti ca in alte scoli este altfel? Peste tot este la fel! Inclusiv la privat, pe bani grei ! Acolo ti se spune ca ai copii prea sensibili si trebuie sa nu mai ia totul personal!

  • Cretu Eugen EVH

    Eu am fost, recunosc! Dar eram imbracat in fetita, la deruta!!!

  • Ce ne-am mai plictisit înainte de-a importa cuvântul magic de la unchiul Sam!… Acum suntem moderni!… Avem preocupări!!!…

  • Ati fost la cules capsuni si acum aveti pretentii sa va duca copii si la wc …angajati un paznic la copil sau sa se faca o toaleta separat pentru el…

  • Deh! Când ai ceas de mână în clasa pregătitoare, nu te-aștepți să-ți fie tulburată micțiunea.

  • Multi prosti frustrati comenteaza pe aici. Cel mai probabil nu au copii sau sunt din astia care fac live-uri pe manele si nu-i intereseaza de copii. De aia noile generatii sunt din ce in ce mai prosti si frustrati, ca nu-i intereseaza nimic nici pe profesori nici pe parinti…

  • In toate scolile e la fel si profesorii musamalizeaza si trateaza preferentiali elevii. Sa vedeti la Lic. National cum e. D-na prof Craciun si directoarea cum trateaza preferentiali elevii in functie de ,,afinitatile” pe care le au fata de parinti.

  • Geanina Varitiu, profesor la CNME, este o zăludă care terorizează copiii!!!

  • parinte birsanescu

    Ce imi place ca doar profesorii sunt de vina!!!! Nimeni nu spune ca PARINTII AU CEA MAI MARE Vina!!!! Daca nu ca parinte cu 1-2 copii nu reusesti sa il educi, sa il faci sa inteleaga ce este bine si ce este rau, cum ai vrea ca un profesor, invatator cu 25-30 de copii sa faca asta??? Am copilul la Barsanescu si in clasa noastra este buling si se incearca sa se rezolve cu profesorii si psihologii pt ca parintii sunt mult prea ocupati sa vb cu copii!!!

  • La cadrele bibactice care sunt scuipate jignite si lovite de catre elevi si parintii acestora si nu se ia masuri ce sa mai spunem

  • mortii mamii voastre v-as manca de vii , asta se invata in scoli , abuzuri peste abuzuri , cei mici sunt foarte vulnerabili, luati masuri ori veti raspunde , nu stati numai la cancelarie si va beti cafeaua discutati probleme , sunt fel de fel de copii cei mici trebuie protejati !!!!!!!!!!!!

  • bai bombalailor copiii aceia micuti trebuiesc protejati, cu buldozerul as intra peste voi , duci copilul la scoala si te trezesti ca ti-l baga in spital niste cretini, paza voastra ce face , doarme???

  • vai de capul vostru , va numiti profesori? numai spagi si atentii luati , aveti afinitati doar pt cei care cotizeaza , v-as rade de pe fata pamantului.

  • Vrăjitoarea de gitlan mai cere Lanțuri de aur,Leptopuri și bani??

  • Jack Spintecătorul

    CONDUCEREA ȘCOLII SĂ FIE DEMISĂ! ÎNVĂȚĂTOAREA SĂ FACĂ NAVETA LA ȚARĂ! DACĂ NU SUNT CAPABILI SĂ GESTIONEZE ABUZURILE UNOR COPII DESCREIERAȚI SĂ OPTEZE PENTRU ALTĂ MESERIE! DACĂ AL MEU COPIL AR FI PĂȚIT AȘA CEVA ÎMI FĂCEAM DREPTATE SINGUR!

  • Este plina societatea de diletanti, de neprofesionisti, mai ales in scoli. Asa se educa viitorii monstri.
    Il sfatuiesc pe parinte sa mute copilul la alta scoala si sa-l dea la cursuri de arte martiale, ca sa invete sa se apere singur.

  • Inclusiv eu am fost bullied, batuta in aceasta scoala in clasele 1-4. Batuta de o colega cu nevoi speciale fara sa se ia vreo masura si de invatatoarea care ne rupea degetele cu aratatoarele de lemn. Acum am 33 de ani si ma gandesc cu groaza si dezgust la acel loc.

  • Sunt învățător și ma minunez de cele citite. Cum adică învățătoarea are nevoie de liniște după concediu medical? Renunță la post sau i-ați concediu fără plată. Cum adică ai și clasa de a 4a? Ai post dublu? Cum e posibil? Pai de aia nu ești în stare sa gestionezi situațiile, ca ești suprasolicitata.
    Directorul ce belește gura ca să închideți telefoanele? El când a dat concurs la ce se aștepta? Doar la salariu mare și la zero scandaluri?

  • Director incompetent.Trebuie demis.
    Anchetati agresorii,minori sau majori.
    Ei sunt viitorii pedofili,gay sau alti dementi.
    Si reduceti efectivele de elevi din clase ,ca s o groaza pe capul unei singure invatatoare,profe..,sau ce o mai fi

  • Habar n-au ce faca in cazurile de genul asta. Se fac jdemii de „formari” de forma pe tema bullying-ului in scoli, multe pe bani grei, si cand se intampla, toti incremenesc sau arata cu degetul. Exista comisie anti-bullying prin lege in fiecare scoala. Cineva isi face treaba doar din pix.
    Situatia se putea rezolva elegant cu calm, daca toti cei implicati stateau si discutau problema. Dar cine s-o rezolve daca nu au chef s-o rezolve. Ca de obicei, victima este mereu cea vinovata.

  • Jokeras,mai lasa cartile de joc si ia -le pe cele de gramatică.
    Nu cred ca esti invatator.

  • Cadru didactic

    Doamna invatatoare Alina Vasiliu este un cadru didactic exemplar. Copiii respectivi si parintii lor au nevoie de consiliere psihologica. Totul porneste din familie, copiii stau doar cateva ore la scoala. Ce sperau sa rezolve parintii respectivi adresandu-se presei de scandal? Presa trebuie sa rezolve problemele copiilor de varsta scolara mica? Unde este educatia din familie?
    Unde este „scandalul monstru” etc.? Nu e vorba de nici un scandal, presa a facut, dintr-un incident minor (care trebuie bine gestionat ca sa nu devina grav) un scandal.

  • Pentru toti care iau apararea cadrelor didactice: fapta s-a petrecut la scoala, unde copiii sunt sub supraveghere. Cineva nu si-a facut treaba. Ce treaba are educatia de acasa?

  • Cadru didactic

    Limbajul suburban al unor comentarii de aici indica gradul de educatie al celor care ataca scoala. Ne putem imagina usor ce fel de elevi au fost la randul lor.

  • Se poate verifica ușor pe camerele de supraveghere dacă cel „agresat” și presupușii agresori au fost în același timp la baie. Pauzele sunt la oră fixă, nu ar fi un efort prea mare din partea anchetatorilor.

  • @Nigel. Inregistrarile se suprascriu automat dupa 1 saptamana. Daca nu te misti repede, ai pierdut informatia si stim prea bine cum se misca statul roman atunci cand ii este lezata imaginea.

  • Vai, dar cum va permiteți sa scrieți despre DUAMNELE învățătoare Ciornei Monica, Vasiliu Alina, Capraru Manuela, profesoarele Vasiliu și Schiopu?? Vai, dar sunt cadre excepționale. Vai!!

  • jokeras pentru anonim

    ia zi fratioare, ce greseli gramaticale am facut eu? zile detaliat

  • Ce pretentie aveti cand la examenul de titularizare notele sunt in proportie de 80% de 2,3,4,5.Asta este Romania Educata program al unui Inspector Scolar ajuns Presedintele Romaniei prin Votul Poporului Roman. Asta ati votat asta aveti.

  • Baritiu Gianina este o spaima a elevilor la Mihai Eminescu!!!!! Bombă de profesora… o jigodie

  • Cretu Eugen EVH

    @jokeras: Tu esti un bou, manca-mi-ai cratima!!!

  • Asta nu treuie să rămână așa. Trebuie făcută o cercetare, de cineva care se pricepe, și are și abilitările necesare, dacă putem vorbi, ori ba, de un abuz în WC-ul școlii. Audiați muuuulți martori. Cu calm, cu metodă. Unul, altul, ar trebui să știe/să zică ceva. Iar dacă este, atunci ăia trebuie beliți (la propriu), în frunte cu directorul.

  • Se va obiecta ”că eu nu pot să-mi păzesc elevii la toaletă, fiindcă acolo pute”. Corect. Însă, ai avut semnalul unui abuz, deci, cu chestia asta trebuie făcut ceva. Iar dacă se verifică, pedepsele date abuzatorilor și celor care au încercat să-i acopere să fie drastice. Frica păzește bostănăria.

  • Jokerașului nervos

    „i-ați concediu fără plată” – corect ” ia-ți”
    „ia zi fratioare, ce greseli gramaticale am facut eu? zile detaliat”- corect ” Ia zi, frățioare, ce greșeli gramaticale am făcut eu!? Zi-le detaliat.” Este materia de clasa a cincea, în legătură scrierea substantivelor în cazul vocativ și ortografierea pronumelor personale, formă neaccentuată.

  • Elev de serviciu

    O spagara notorie este invatatoarea Pasat de la eceasta scoala . Am avut copilul la ea acum 4 ani . S au cotizat bani grei la doamna Pasat si multe cadouri , cercei de aur, genti de lux ,parfumuri de lux . Domna PasaT ,acum cred ca mai are clasa in continuare .

  • Pt Invatatoarea Pasat Carmen

    Bună seara. Sunt Ioan Ilieș, tatăl Tarei Ilieș. Din neatenție nu am fost eliminat asemeni soției mele din grupul clasei decât în aceasta seara și de aceea va scriu pe aceasta cale. As vrea sa va prezentam punctul nostru de vedere referitor la evenimentele din ultima perioada: pe fondul mesajelor primite de la d-na învățătoare, am solicitat o întâlnire fizica cu dumneaei. Aceasta a avut loc pe 8 februarie, și a fost un monolog cap-coada al doamnei în care ne-au fost semnalate aspecte pe care copiii din clasa I le-au relatat despre Tara fără ca dansa sa fi asistat direct. Nu ni s-a permis sa avem posibilitatea exprimării unei păreri proprii. La ședința cu parintii stabilita de dumneaei în data de 16 febr am lipsit motivat, poate ca unele lucruri se discutau și rezolvau de atunci. În urma ședinței, soția a fost contactata de către dl director sa se prezinte la școală ca urmare a expunerii unor situații de către unul dintre părinți. Atunci am fost informati de anumite expresii verbale folosite în timpul pauzelor de către copilul nostru (însăși d-na înv a declarat ca Tara nu a deranjat niciodată orele). În aceste condiții ni s-a impus transferul la o alta clasa, noi fiind cei responsabili sa găsim învățătorul care sa o accepte. Motivând deontologia profesionala, doamnele la care am dorit sa transferam copilul nu au acceptat transferul. În consecință, am solicitat o noua întrevedere fizica cu d-na Pasat, pe un ton extrem de amiabil, în speranța de a găsi înțelegere și o cale de rezolvare. Ca răspuns la aceasta solicitare, a doua zi soția este eliminata pur și simplu din grupul de wapp al clasei și la câteva minute și din grupul părinților. Este acesta un semn de comunicare sau de abuz? Totuși încă făceam parte din colectivul clasei! Dumneavoastră cum v-ati fi simțit într-o astfel de situație? Din neatenție eu am rămas în grupul părinților și am putut vedea reacțiile dvs în urma ședinței online stabilite incognito și ne-am simțit nedreptățiți ca nu ni s-a dat posibilitatea sa ne expunem și noi părerea nici fata de d-na înv și nici fata de dvs. Am simțit ca s-a creat un front comun de eliminare a noastră doar pe baza părerii unei singure părți implicate. V-ați întrebat de ce totuși Tara a avut acele reacții? V-ați întrebat copiii dacă au șicanat-o și care e povestea din spatele reacțiilor? Dacă ne-ați fi contactat direct în momentul în care copiii dvs va semnalau ceva legat de Tara, am fi putut avea o discuție prin care dvs cercetați povestea din spatele reacției iar noi puteam ști ce avem de corectat la fetita noastră. Abia astăzi unii dintre părinți au contactat-o pe soție, dar e deja prea târziu sa va mai răspundem. Pentru ca nu ne dorim ca fetita sa rămână într-un mediu în care este respinsa, ‘factorul perturbator’ a fost deja transferat la alta clasa. Totuși, ne punem întrebarea : cine din dvs urmeaza? Pentru ca nu suntem primul caz de excludere sub presiune. Va dorim intelepciune pe mai departe, spor în activitățile școlare și o primăvară frumoasa! Cu stima și considerație,

  • O scoala obosită ,banală si neperformantă, mutați-va copii la alte școli.

  • parinte informat

    Mușamalizează directorul imediat acest caz.Nu vă faceți griji!
    Nu vreți să știți ce a făcut și la Tomești.

  • Stop abuzurilor!!!!

    Dacă s-ar face un control cu adevărat de la ISJ,aceștia ar putea să sesizeze cu ușurință că în ultimii ultimii 4 ani f.mulți elevi au fost redirecționați spre alte școli(dacă deveneau incomozi)

  • Învățătoarea muribunda și directorul cu blocaj renal

    Și directorul poate face același lucru. Dacă ii vine sa se kace sau îl trece micțiunea, sa aștepte pana la o anumita ora. Va fi greu ca este bătrân și are incontinenta dar va deveni mai empatic.

    Muribunda aia este jalnica. Asta este scuza putorilor, ca sunt bolnave. Ca și cum grija cuiva ar fi o putoare de învățătoare cu hemoroizi sau ce are ea.

  • @Cadru didactic

    De asta nu sunteti respectați și câștigați cât niște cerșetori, ca sunteți idioți și buni de nimic.

  • Femeia chiar a avut o problemă gravă de sănătate. Poate ar trebui documentat mai bine articolul!
    https://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/moldova/viata-pentru-alina–217471687.html

  • Copilul meu este in aceeași clasă cu copiii acuzați de „bulling” .Sunt niste copii cuminți care nu ar face niciun rău nimănui. Probabil s-au aflat în locul nepotrivit,in momentul nepotrivit și sunt acuzați pe nedrept. Cât despre Dna învățătoare Alina Vasiliu,este un cadru didactic foarte pregătit și dedicat. Este coordonarea unui grup de creație literară ,unde copiii sunt învățați foarte multe lucruri educative. Sunt total împotriva abuzurilor de orice fel,dar în acest caz , nu este vorba despre asta,ci doar de o exagerare/ poate chiar o invenție a unui copil nevinovat care caută atenția părinților. Acolo este buba. Nu la școală!

  • Ăștia care comentați sub anonimat de ce nu vă puneți numele ?? Daca tot vorbiti ca la ușa cortului.

  • Prima data învață să folosești semnele de punctuație, este destul de lamentabil linsul în fund scris analfabetic. Și dacă are cerc de creație, ce? Este doar o dascaliță de mana a șaptea, cu câteva cunoștințe teoretice și zero umane.

  • Și tu câte „cunoștințe umane” ai? Cum îți permiți să vorbești asa despre un cadru cu adevărat dedicat și pregătit? De când profesorul trebuie să păzească copiii la toaletă? Câți dintre voi păziți toaleta la locul de muncă????

  • FOST PARINTE

    Prof. Vasiliu Alina și-a pus amprenta asupra multor generații de copii. Copilul meu a avut norocul să facă parte din una dintre acestea. Sunt foarte mulțumită de doamna Vasiliu Alina, pentru că nici greutățile din viață și nici încercările prin care a trecut nu au îndepărtat-o de elevii săi. Principiile dumneaei sunt: RESPECTUL, VERTICALITATEA, DREPTATEA, MORALITATEA ȘI ASUMAREA. Este un OM EXCEPTIONAL!

  • Voi, care vorbiți in necunostință de cauză despre acest cadru didactic, Alina Vasiliu, sau alte cadre didactice, care chiar fac aceasta meserie cu drag, nu mai generalizați cu problemele si frustările prin care ați trecut. Ca fapt divers pentru cei neinformați și care aruncă cu pietre: nu cred că v-ați bucura să stați în medical pentru că aveți cancer și după mai bine de 2 ani de tratamente, să te reîntorci la muncă și să ai parte de scandaluri și supărări. Pentru cei care spun că sunt profesori de mana a 7-a și ca stau la tigari și la cafele: din generația care a terminat anul trecut clasa a 4-a, aproximativ jumătate din elevii clasei doamnei Vasiliu au intrat la cele mai bune colegii din Iași, în cazul meu fara nici o oră suplimentară de meditații. Voi cei care vorbiți de „aur si leptopuri” nu pot să vă spun decât că ați avut ghinion să nimeriți intr-o clasă de părinți cărora nu le mai încap muschii în tricou și nu ați avut curajul sa vă expuneți opinia în grupurile de părinți. Vă doresc tuturor multă sănătate și să aveți parte de doar de dascăli minunați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024