Prima pagină » Cultural » Băiatul Ralucăi Bădulescu se înțelege de minune cu mama sa celebră. Ce spune creatoarea de modă despre iubita fiului ei

Băiatul Ralucăi Bădulescu se înțelege de minune cu mama sa celebră. Ce spune creatoarea de modă despre iubita fiului ei

08 nov. 2022, 10:51,
în Cultural

Băiatul Ralucăi Bădulescu se înțelege de minune cu mama sa celebră. Tânărul în vârstă de 19 ani nu mai locuiește cu părinții săi, însă păstrează legătura și se văd destul de des. Deși Raluca Bădulescu a divorțat de Vali Pungă, acesta are o relație foarte bună cu băiatul lor, Alex. Iată ce spune creatoarea de modă despre iubita fiului ei.

Băiatul Ralucăi Bădulescu se înțelege de minune cu mama sa celebră

Raluca Bădulescu i-a surprins pe toți când a anunțat că se desparte de Vali Pungă, soțul ei. Cei doi au împreună un băiat, pe Alex, în vârstă de 19 ani. După divorț, creatoarea de modă a rămas în relații bune cu fostul partener de viață. La fel stau lucrurile și în cazul băiatului Ralucăi Bădulescu. Acesta își vizitează des tatăl care locuiește în Spania și se înțelege de minune cu cea care i-a dat viață.

Tânărul este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și apare destul de rar la evenimentele mondene alături de mama sa. Raluca Bădulescu are doar cuvinte de laudă pentru fiul ei și se mândrește cu acesta.

,,El este soarele întregii familii, este singurul copil din familia noastră, așa că noi, cu toții, gravităm în jurul lui. Noi încercăm să fim prietenii lui mai mult decât părinți; relaționăm cu el din postura de prieteni, ne înțelegem foarte bine, ne străduim să ținem pasul cu el. Asta este esența, noi să ținem pasul cu el, noi să ne adaptam dorințelor. (…)

Alex este un copil fantastic. Absolut niciodată nu a creat niciun fel de problemă, și nu doar îl laud, ci e purul adevăr, confirmat de atât de multă lume. Are un anturaj minunat, stabil, aceeași prieteni de foarte mulți ani, cu care merge în vacanțe, se vizitează reciproc.”, a precizat creatoarea de modă.

Raluca Bădulescu este o prezență răvășitoare în lumea mondenă. Vedeta atrage multe priviri cu ținutele sale sexy și cu silueta fără cusur. La vârsta de 48 de ani, aceasta arată spectaculos și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Ce spune vedeta despre iubita fiului ei

Raluca Bădulescu are doar cuvinte de laudă pentru băiatul ei și îl susține atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta a a dezvăluit recent că tânărul este implicat într-o relație de dragoste. Recent, Raluca Bădulescu a vorbit despre iubita fiului ei, dezvăluind cum se înțelege cu aceasta.

,,Ies cu ei, uneori ne mai vedem pe la petreceri în oraș. Să știți că iubita lui Alex se îmbracă foarte mișto, îmi place foarte mult. Nu mă bag eu în treaba lor, nu mă bag. Așa cum părinții mei nu s-au băgat niciodată în treaba mea, așa nici eu nu mă bag în viața lor. Îi apreciez, sunt mișto rău de tot, îmi plac mult, sunt un cuplu foarte mișto. Și ea este tot studentă la ASE. Mă bucur pentru ei. Nu mă gândesc încă la nuntă. (n.r. – nunta fiului ei). Când o fi să fie nunta, vorbim atunci, încă nu mă gândesc. Sunt tânără eu, nu mă gândesc încă la nunta copilului. Încă nu suntem pregătiți de nunta copilului.”, a declarat vedeta.

Băiatul Ralucăi Bădulescu are o relație foarte bună cu mama sa, însă preferă să stea cât mai departe de lumea mondenă. Tânărul trăiește o frumoasă poveste de dragoste și se dedică studiului pentru a avea o carieră de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *