Prima pagină » Actualitate » Băiatul lui Giani, din Las Fierbinți, a bătut un coleg de școală! Cum a reacționat Costi Diță

Băiatul lui Giani, din Las Fierbinți, a bătut un coleg de școală! Cum a reacționat Costi Diță

24 ian. 2024, 10:36,
în Actualitate

Băiatul lui Giani, din Las Fierbinți, a bătut un coleg de școală. Totul a fost povestit chiar de actorul Costi Diță, care îi dă viață lui Giani Orlando în serial. Fără motiv, băiatul vedetei și-a agresat colegul, lucru povestit chiar de tată, într-un podcast.

Băiatul lui Giani, din Las Fierbinți, a bătut un coleg de școală!

Serialul Las Fierbinți, de la Pro TV, este, fără îndoială, cel mai vizionat serial de comedie din România. Actorul Costi Diță îl întruchipează pe Giani Orlando, un burlac nu foarte isteț care intră în tot felul de încurcături. În viața reală, Costi Diță este un familist convins, tată responsabil, de băiat, care se preocupă de educația acestuia.

Costi Diță și soția sa Raluca sunt împreună de mai multă vreme și au doi copii de 13 ani, respectiv 8 ani.

Recent, fiul cel mic al actorului a fost implicat într-un conflict cu un coleg, la școală. Iar acest lucru i-a dat de gândit actorului care nu a știut cum să reacționeze la început. Mai ales că băiatul și-a asumat responsabilitatea, recunoscând că l-a lovit pe celălalt fără să aibă vreun motiv.

În acest context, actorul din Las Fierbinți s-a văzut într-o ipostază dificilă. El a reușit să salveze situația explicându-i băiatului că a procedat greșit. Lucru pe care acesta părea că l-a înțeles deja.

Actorul s-a scuzat în fața părinților celuilalt băiat, bătut, iar lucrurile au evoluat pozitiv. În cele din urmă copiii s-au împrietenit și au uitat de dispută. Așa cum se întâmplă de fiecare dată în astfel de situații.

Giani din Las Fierbinți a vorbit deschis despre incidentul în care a fost implicat fiul său. Chiar dacă acest lucru nu estr tocmai confortabil pentru un părinte, el a făcut-o public, fără să se ascundă.

„Intru în casă, ăsta mic e la masă, vrea să spună ceva. Raluca este deja la telefon vorbește cu cineva. Îmi dau seama, din ce vorbește Raluca, că sunt ceva probleme în paradis. Era cu «ne cerem scuze, nu se va mai repeta». Îl văd pe ăsta mic la masă și îl întreb care e treaba. Îmi spune că l-a bătut pe un coleg. În zic: «Băi, Anghel… noi trăim în casa asta împreună. Ai văzut că s-a întâmplat asta cu Vlad. Ți-a plăcut când Vlad a trecut prin asta? Nu. Undeva tu ai avut senzația că eu sunt de acord cu genul ăsta de acțiuni? Nu. Păi și atunci de ce faci tată asta?»”, a povestit actorul din Las Fierbinți conversația cu fiul său.

Cum a reacționat actorul din Las Fierbinți

Costi Diță a spus că a ales să nu se enerveze pe cel mic, abordând situația matur, fără a-l pedepsi disproporționat. Drept urmare, l-a sunat pe părintele băiatului bătut, a clarificat lucrurile cu el după care și-a luat fiul cel mic la o discuție.

„Mă rog, îl și sun pe părintele respectiv, îl văd că e supărat și îi spun că nu o să se mai întâmple și după îl iau pe Anghel la discuție. Și îl întreb cum s-a întâmplat. Că mă așteptam să îmi spună că și ală i-a dat o palmă, dar nu i-a dat. Îl întreb l-ai bătut degeaba? Da. Mi-a spus că l-a bătut fără să aibă vreun motiv. Cum așa? «Pur și simplu, am văzut că face ceva, m-am luat de el și l-am bătut». În fine, îl iau, avem o discuție, îi explic”, a spus Costi Diță.

Băiatul lui Giani, din Las Fierbinți, a bătut un coleg de școală, dar acum cei doi copii s-au împăcat și sunt prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *