Prima pagină » Cultural » Băiatul Dianei Munteanu a împlinit 14 ani și e înalt, frumos, talentat: “Mă ridic pe vârfuri ca să îl pup!”

Băiatul Dianei Munteanu a împlinit 14 ani și e înalt, frumos, talentat: “Mă ridic pe vârfuri ca să îl pup!”

25 aug. 2023, 11:11,
în Cultural

Băiatul Dianei Munteanu a împlinit 14 ani și e înalt, frumos, talentat și seamănă perfect cu tatăl lui, Claudiu Niculescu. Diana Munteanu, emoționată și fericită! Așa sa prezentatoarea TV recent, pe Instagram, unde a postat două imagini noi cu fiul ei, David.

Băiatul Dianei Munteanu a împlinit 14 ani

Acesta a împlinit 14 ani pe 24 iunie și aceasta dovadă că timpul trece rapid. David Niculescu este un tânăr frumos, înalt și cu un zâmbet cald, moștenit de la frumoasa lui mamă.

La o analiză mai atentă, se poate observa cât de mult seamănă David cu tatăl său, fostul internațional român Claudiu Niculescu. David a moștenit și pasiunea pentru fotbal a tatălui său, fiind extrem de talentat în acest sport.

„Mă ridic pe vârfuri să îl pup. A crescut! La mulți ani frumoși și sănătoși, minune! Te iubesc infinit!”, a fost mesajul Dianei Munteanu, blondina fiind felicitată de prietenii virtuali pentru mândrețea de băiat.

Diana Munteanu, criticată după ce s-a pozat nemachiată și în ipostaze îndrăznețe la plajă

În ultima vreme, Diana Munteanu a fost protagonista unor scandalauri în mediul online. Internauții au criticat-o pe vedetă pentru că ar avea prea multe operații estetice și a ajuns de nerecunoscut. Recent, Diana Munteanu s-a afișat nemachiată și într-un costum de baie minuscul, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

„Zici că nu mai ești tu. Nu știu, poate sunt eu demodată sau whatever, dar de ce țineți morțiș să vă modificați total la față? Diana, tu erai super mega frumoasă și înainte! Trăsături frumoase, excelente. Înțeleg total nevoia de a pune un botox după o anumită vârstă sau acid dacă e cazul, dar efectiv ți-ai schimbat trăsătură feței. Mă rog, doar o opinie. Îmi cer scuze pentru deranj.”, a fost unul dintre mesajele fanilor.

„Ai devenit dintr-o femeie frumoasă, una de nerecunoscut.”, a mai precizat altcineva.

„Ești anorexică. Păcat de tine, erai faină în trecut”, „Ce ai slăbit, Diana! Prea mult ai slăbit, trebuie să fii un pic mai plinuță”, „Mai bine nu o postai, ai stricat peisajul cu imaginea scheletului tău”, „Prea slabă„, au fost alte comentarii.

Diana Munteanu a fost criticată de internauți că a slăbit prea mult și a exagerat cu operațiile estetice. Vedeta a trecut în ultima vreme prin transformări fizice uluitoare, iar mulți sunt de părere că aceasta a ajuns de nerecunoscut. În pofida replicilor dure ale unora, Diana Munteanu se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată cân apare în lumina reflectoarelor.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024