Prima pagină » Radio » Actualitate » Băiatul Dianei Munteanu a împlinit 14 ani. David seamănă leit cu tatăl lui, Claudiu Niculescu

Băiatul Dianei Munteanu a împlinit 14 ani. David seamănă leit cu tatăl lui, Claudiu Niculescu

26 iun. 2023, 14:55,
în Radio

Băiatul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu a împlinit 14 ani și a devenit un tânăr talentat, chipeș și foarte înalt. David a moștenit trăsăturile fizice ale ambilor părinți, însă seamănă mai mult cu tatăl său, fostul fotbalist dinamovist! Totodată, băiatul Dianei Munteanu pare să-i calce pe urme tatălui său și în ceea ce privește pasiunea pentru fotbal, fiind foarte talentat.

Diana Munteanu este nespus de emoționată și fericită! Așa s-a afișat prezentatoarea TV recent, pe Instagram, unde a publicat imagini noi cu fiul ei, David. Acesta a împlinit 14 ani de Sânziene și este dovada clară că timpul zboară repede. În prezent, David Niculescu este un adolescent frumos, înalt și cu un zâmbet cald, moștenit de la mama sa, potrivit LPF.

Băiatul Dianei Munteanu a împlinit 14 ani

La o privire mai atentă, se observă însă cât de bine seamănă David cu tatăl lui, fostul internațional român Claudiu Niculescu. David a moștenit și pasiunea pentru fotbal a părintelui său, sport la care este foarte talentat.

„Mă ridic pe vârfuri să îl pup. A crescut! La mulți ani frumoși și sănătoși, minune! Te iubesc infinit!”, a fost mesajul Dianei Munteanu.

Diana Munteanu a împlinit vârsta de 44 de ani pe 15 decembrie și este mamă singură, după divorțul de Claudiu Niculescu, din 2014, însă se descurcă exemplar și nu s-a plâns niciodată. Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au divorțat după 7 ani de căsnicie.

Ajuns la 46 de ani, Claudiu Niculescu este în prezent antrenorul echipei CSC 1599 Șelimbăr, divizionara secundă din județul Sibiu. Claudiu Niculescu a mai fost căsătorit înainte de Diana Munteanu cu Lidia Niculescu, care i-a dăruit doi copii, pe Denis-Alexandru și pe Alexia-Rebecca.

Diana Munteanu are o carieră lungă în televiziune

Prezentatoarea din weekend a matinalului de la Antena 1, Diana Munteanu, are o carieră lungă în TV, în special legată „Școala vedetelor”, de postul muzical MTV și de trustul Intact. Este unul dintre cei mai cunoscuți VJ de la MTV România. În 2014, blondina anunţa că a încheiat colaborarea cu Antena 2, actualmente Antena Stars, unde prezenta emisiunea „Conferinţa de presă”.

În toamna lui 2015, Diana Munteanu a fost cooptată în juriul „Ham talent”, iar în primăvara lui 2016, Dianei i s-a propus un nou proiect la Antena 1. Ea a prezentat show-ul de talente „Bravo, România!” alături de Liviu Vârciu.

În martie 2017, Diana a primit pe mână „Prietenii de la 11”, dar nu pentru mult timp, căci s-a mutat în echipa emisiunii „Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru. Acum prezintă „SuperNeatza de weekend” de la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`