Prima pagină » Radio » Actualitate » Băiatul cel mare al senatoarei Gabriela Firea a avut nunta în weekend. Cele mai noi imagini de la nunta de lux

Băiatul cel mare al senatoarei Gabriela Firea a avut nunta în weekend. Cele mai noi imagini de la nunta de lux

09 oct. 2023, 10:08,
BZI.ro, în Radio

Tudor-Ștefan, băiatul cel mare al senatoarei Gabriela Firea, a avut nunta în weekend, acesta unindu-și destinul cu Eva Emilie, iubita sa. Tudor, în vârstă de 28 de ani, este fiul din primul mariaj, cu Răzvan Firea. Gabriela Firea, dar și soacra mică s-au duelat în ținute elegante și au atras toate privirile.

Fiul nemonden al Gabrielei Firea s-a însurat sâmbără, 7 octombrie, cu aleasa lui, Eva Emilie, o blondă superbă, care a strălucit în ziua nunții. Părinții miresei, Nicoline și Matthew Lesley, apar în fotografia oficială alături de socrii mari, Gabriela Firea și Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, acesta din urmă fiind și cel care a oficiat cununia civilă, potrivit LPF.

Băiatul cel mare al senatoarei Gabriela Firea a avut nunta în weekend

La fericitul eveniment, potrivit anunțului făcut de Gabriela Firea, nași au fost Gigi Nețoiu (64 de ani, fost acționar al echipelor de fotbal Rocar București, FC Dinamo București și FC Universitatea Craiova) și tânăra lui parteneră de viață, Cătălina.

„Casă de piatră, Tudor-Ștefan și Eva Emilie! Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley – părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții. Asta înseamnă dragostea deplina!

Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”, a fost mesajul Gabrielei Firea, pe Facebook.

Tudor-Ștefan este fiul Gabrielei Firea din prima ei căsnicie, cea cu Răsvan Firea. Mariajul a durat 17 ani, în perioada 1993-2010, an în care Răsvan Firea a murit, la 54 de ani, în urma unui atac cerebral.

Răsvan Firea a fost un atlet și antrenor român de atletism, membru al Comisiei de Marketing a Federației Române de Atletism. Mama sa, Elena Firea, a fost arbitru internațional și vicepreședinte al Federației Române de Gimnastică.

Mirela Vaida a cântat la nuntă

După cununia civilă și ceremonia religioasă, mirii, părinții, nașii și invitații au petrecut într-un loc exclusivist, din inima Capitalei, InterContinental Athénée Palace. Mirela Vaida și Crina Abrudan, două dintre invitatele la nuntă, au publicat pe Instagram imagini de la petrecere. De altfel, Mirela Vaida, bună prietenă cu Gabriela Firea, s-a ocupat și de programul artistic.

„Aseară am avut bucuria de a participa la unul dintre cele mai frumoase și mai emoționante evenimente din viața oricărei mame: cununia primului născut! Gabriela Firea a a fost soacră mare! Eu am participat și am cântat și la botezurile celor doi băieți mai mici ai Gabrielei, așa încât am fost cu atât mai onorată să iau parte la cununia lui Tudor și a Evei, aseară, într-un eveniment super elegant și exclusivist, organizat de Carmen Ioniță.

Felicitări, dragă Gabi, și îți mulțumesc că ai avut, din nou, încredere în mine să îmi dai pe mână un așa eveniment grandios, pe care l-am prezentat cu tot dragul, și în care am cântat cu multă bucurie, alături de mari artiști ai României! Felicitări mirilor și Casă de Piatră! Abia așteptăm următoarele evenimente fericite!”, a fost mesajul Mirelei Vaida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *