Prima pagină » National » Băiat torturat la Brașov de fiul unui primar! Era bătut în fiecare zi
Băiat torturat la Brașov de fiul unui primar! Era bătut în fiecare zi

Băiat torturat la Brașov de fiul unui primar! Era bătut în fiecare zi

02 iul. 2020, 10:47,
Cristian Zavastin, în National

Băiat torturat la Brașov de fiul unui primar! Un băiat în vârstă de de 16 ani a fost bătut,umilit și sechestrat de fiul unui primar din județul Brașov. Potrivit procurorilor, tânărul era forțat să lucreze la stâna celui care îl înjosea zilnic. Băiatul era trata ca un sclav și torturat. După mai multe încercări, tânărul a reușit să fugă din locul unde era ținut în sclavie.

Problemel tânărului în vârstă de 16 ani au început iarna trecută. De atunci, el a fost obligat să muncească la stână pentru fiul primarului din comuna brașoveană Crizbav. Sătul să mai fie înjosit și umilit, băiatul a încercat să fugă de la stână. Cel care îl ținea în sclavie l-a prins și l-a torturat. Timp de trei zile, băiatul a fost bătut și jignit de fiul primarului din Crizbav.

În cele din urmă, băiatul de 16 ani a reușit să fugă de la stână. Ajuns acasă, tânărul i-a povestit totul tatălui său.

Băiat torturat la Brașov de fiul unui primar: I-a tăiat un falanga unui deget!

Reprezenrtanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov au prezentat în rechizitoriu modul în care era torturat tânărul.

„Inculpatul, o persoană de sex masculin, a lovit persoana vătămată, respectiv un minor, cu un disc peste față, membrele superioare și peste spate și i-a tăiat falanga distală a degetului de la mâna dreaptă, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat circa 25 de zile de îngrijiri medicale și o infirmitate”, a declarat Cătălin Moraru, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Adolescentul a ajuns la spital, mediciii tratându-i rănile. Acum se află în grija celor de la Direcția Copilului. Pentru a trece mai ușor peste ce a suferit, are parte și de consiliere psihologică.

Fiul primarului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, o măsură pe care a și contestat-o. Agresorul este acuzat de vătămare corporală și de lipsire de libertate în mod ilegal.

Bebeluș, torturat la Galați

Un copil de numai șapte luni, din Galați, a fost mușcat, bruscat și chinuit de mai multe ori de tatăl lui. În urma torturii, copilul a ajuns la spital cu traumatisme la cap, edem cerebral și hemoragie în retină la ambii ochi. Individul o bănuia pe mama copilului de infidelitate și pentru că cel mic s-a născut cât el era plecat din țară spunea ce bebelușul nu este al lui. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Individul, supărat pe mama copilului, pe care o acuza de infidelitate, își varsă nervii de fiecare dată când avea ocazia pe băiatul de numai șapte luni. Ultima dată l-a bătut atât de tare încât i-a provocat o hemoragie în retină la ambii ochi.

„Spunea că asta nu-i a lui. A fost plecat din țară și-n timpul ăsta el spunea că copilul e făcut cu altcineva”, a declarat Tincuța Forțu, bunica bebelușului.

Torturile pe care cel mic le-a îndurat de când tatăl lui s-a întors de la muncă, din Anglia, înainte de pandemie, sunt greu de imaginat. În rechizitoriu se arată că au fost identificate mușcături pe trupul micuțului.

Deși copilul era supus la chinuri de nedescris, mama copilului, în vârstă de 21 de ani, nu a spus absolut nimic. În momentul în care bunica lui a alertat autoritățile, a început să mintă.

Rănile celui mic erau atât de grave, încât nu au putut fi tratate în spitalul din Galați, așa că doctorii au cerut transferul în București. În stare foarte gravă, bebelușul a fost transferat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” direct în secția de reanimare.

Tatăl copilului, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat preventiv, iar procurorii îl acuză de tentativă de omor și rele tratamente aplicate minorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *