Prima pagină » Local » Băiat în vârstă de 10 ani, violat de colegul de clasă în vârstă de 9 ani
Băiat în vârstă de 10 ani, violat de colegul de clasă în vârstă de 9 ani

Băiat în vârstă de 10 ani, violat de colegul de clasă în vârstă de 9 ani

01 sept. 2020, 08:20,
George Cristian în Local

Caz şocant într-o comună din judeţul Iaşi. Un băiat în vârstă de 10 ani a fost violat de un coleg de clasă care are vârsta de 9 ani. Poliţiştii din Răducăneni au un caz extrem de dificil în lucru. Un băiat în vârstă de 10 ani ar fi fost violat de către doi copii, unul de 9 ani şi altul de 11 ani. Situaţia este una dificilă de analizat mai ales din considerentul vârstei pe care o au presupuşii agresori. Există întrebarea, legitimă de altfel, dacă un copil de 9 ani poate avea erecţie voluntară pentru a comite un asemenea gest.

Acuzaţii grave pentru doi copii din Răducăneni

Doi copii de 9 respectiv 11 ani, domiciliaţi pe raza localităţii Răducăneni se confruntă cu o acuzaţie deosebit de gravă. Aceştia sunt acuzaţi că şi-ar fi violat un coleg de şcoală. Victima are doar 10 ani şi, din câte se pare, agresiunea ar fi avut loc sub podul din localitate. Mama copilului abuzat a fost persoana care i-a anunat pe poliţiştii care trebuie să facă lumină într-un caz extrem de complex.

Copilul s-a plâns tatălui de dureri anale

Conform datelor existente până la această oră, deşi mama a fost cea care s-a dus la poliţie pentru a depune plângere penală, tatăl copilului ar fi fost prima persoană care a aflat. Copilul, în vârstă de 10 ani, s-ar fi plâns acestuia că are dureri anale. După ce părinţii au început să îl întrebe ce s-a întâmplat şi dacă s-a întâmplat ceva, copilul le-a spus acestora că ar fi fost abuzat de doi colegi din şcoală.

Mama copilului s-a dus la poliţie pentru a face o plângere penală. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru a vedea starea de fapt a lucrurilor.

Cei doi suspecţi l-au violat pe băiatul în vârstă de 10 ani sub un pod

Conform primelor informaţii obţinute din cercetările preliminare, poliţiştii au constatat faptul că elevul în vârstă de 10 ani locuieşte împreună cu părinţii în localitatea Răducăneni, iar la începutul lunii august, băiatul ar fi fost acostat pe stradă de doi colegi de şcoală. Colegul său de clasă, în vârstă de 9 ani, şi un alt băiat cu 2 ani mai mare, l-au acostat pe băiat şi l-au dus sub un pod din localitatea mai sus menţionată. După ce au ajuns sub pod, prin constrângeri şi ameninţări, băiatul a fost violat, câte odată de fiecare minor.

Că lucrurile să fie tot mai grave, se pare că elevul în vârstă de 11 ani l-a mai abordat încă odată pe minor şi l-ar fi violat dar în altă locaţie.

Cei doi minori presupuşi agresori provin din familii dezorganizate

Cei doi suspecţi în dosarul de viol deschis la Răducăneni provin din familii dezorganizate şi se află sub protecţia instituţiilor statului. Băiatul în vârstă de 11 ani a repetat clasa a doua. Interesant este faptul că victima a fost dusă la Institutul de Medicină Legală Iaşi unde medicii au constatat că la, aproximativ, o lună de la comiterea presupusui viol, băiatul nu a rămas cu leziuni.

În acest context, misiunea poliţiştilor devine una şi mai grea pentru că oamenii legii trebuie să demonstreze infracţiunea comisă de cei doi minori cu alt gen de probe în afară de cele de la Institutul de Medicină Legală Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *