Prima pagină » Turism » Destinatii turistice » Baia do Sancho, dovada ca Raiul exista – FOTO

Baia do Sancho, dovada ca Raiul exista – FOTO

25 mart. 2020, 16:51,
BZI.ro, în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:63634;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Baia do Sancho. Una dintre cele mai cunoscute plaje din Brazilia, Baia do Sancho, se afla la 220 de km în largul coastelor braziliene de nord. Turişti din toată lumea se înghesuie să exploreze acest loc binecuvântat de mama natură. Aceştia vin aici în special pentru a vedea două formaţiuni enorme de rocă vulcanică care „ţâşnesc” din apă, dar şi pentru peisajele mirifice.

Cunoscute sub numele de Dois Irmãos („doi fraţi”), datorită formei lor aproape identice, formaţiunile de rocă sunt una dintre minunile naturale ale Braziliei.

Baia do Sancho. Una dintre cele mai frumoase pleje din Brazilia

Considerată de mulţi ca fiind cea mai frumoasă plajă din Brazilia, Baia do Sancho este accesibilă turiştilor doar cu avionul. De asemenea o altă modalitate de a ajunge aici este cu barca, punct de plecare fiind oraşele din nordul ţării. Odată ajunşi acolo, vizitatorii trebuie să înfrunte o scară abruptă şi şubredă. Chiar dacă la prima vedere pare destul de dificil, un flux constant de aventurieri înoată în apele de cristal printre broaşte ţestoase, rechini şi peşti exotici.

Stâncile abrupte, „ţesute” de-a lungul a 230 de metri, pe o semilună perfectă de nisip moale, şi arborii care se întind ca un covor, oferind refugiu pentru păsări, creează acel paradis perfect la care toată lumea visează.

Vacanţă în orice moment al anului

Iubitorii de natură care vor să viziteze insula o pot face în orice moment al anului. În timpul sezonului ploios (aprilie-iulie) au parte de-o panoramă din draperii de apă care curg în josul stâncilor. Foarte important de ştiut: în perioada ianuarie-iulie, accesul pe plajă este interzis între 18 pm şi 6 am. Aceasta restricţie afost pusă de autorităţi din cauza sezonului de reproducere a ţestoaselor de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *